حسین بابوبی در مجمع انتخابات ریاست هیات ورزش دانش آموزی استان کرمانشاه، با بیان اینکه طبق سند تحول آموزش و پرورش، وظیفه آموزش و پرورش تربیت دانش آموز است، اظهار کرد: این تربیت همه ابعاد وجودی دانش آموزان را در برمیگیرد که در سند تحول به آن تربیت تمام ساحتی گفته میشود.
وی افزود: براین اساس، یک دانش آموز باید در محیط مدرسه نه تنها در حوزه علم، بلکه باید در سایر حوزهها نیز رشد کند تا به فرد مفیدی برای جامعه تبدیل شود.
رئیس فدراسیون ورزش دانش آموزی با بیان اینکه تربیت دانش آموزان به یکسری الزامات همچون مدرسه، معلم، محتوای درسی، برنامه هفتگی و... نیاز دارد، عنوان کرد: اگر همه این الزامات برای تربیت دانش آموز فراهم باشد، اما دانش آموز ما از نظر جسمی و روحی سلامت نداشته باشد، هیچکدام از این زیرساختها فایدهای ندارد.
وی تصریح کرد: اگر دانش آموز فاقد سلامت باشد، به درس توجهی نمیکند، پس تربیت بدنی در آموزش و پرورش در گام اول به ارتقاء سطح سلامت جسم دانش آموزان کمک میکند تا یک دانش آموزان مقدمات لازم برای یادگیری را داشته باشد.
بابوبی تاکید کرد: از طرفی ما اعتقاد داریم که تربیت بدنی کارگاه بزرگ تعلیم و تربیت است، چرا که دانش آموزان در محیط ورزش احترام به قانون، کار گروهی، شاد بودن و ...را میآموزند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید براینکه باید یک حلقه ارتباطی بین ورزش دانش آموزی و سایر هیاتهای وررشی شکل گیرد، عنوان کرد: تمام دانش آموزانی که در مدارس ورزش میکنند، هرکدام میتوانند یک استعداد ورزشی باشند که به هیاتهای ورزشی معرفی میکنیم.
رئیس فدراسیون ورزش دانش آموزی عنوان کرد: ما در سطح مدارس ابتدا استعدادهای ورزشی را شناسایی کرده، سپس آنها را پرورش میدهیم. آموزشهای اولیه را به آنها میدهیم تا در قالب تیم مدارس در مسابقات آموزشگاهها شرکت کنند.
وی یادآور شد: خروجی کار ما میتواند ورودی کار هیاتهای ورزشی باشد، لذا در این مسیر هیاتهای ورزشی باید ارتباط بیشتری را با مربیان ورزشی در سطح مدارس بگیرند و آنها را برای استعدادیابی توانمند کنند و آموزش دهند.
انتهای پیام
نظرات