• پنجشنبه / ۶ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403100604379
  • خبرنگار : 51009

استاندار زنجان:

راه‌حل مقابله با چالش‌های حوزه مدیریت بحران، مدیریت مسأله‌ محور است

راه‌حل مقابله با چالش‌های حوزه مدیریت بحران، مدیریت مسأله‌ محور است

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: هدف اصلی مدیریت بحران، پیشگیری و کاهش خسارت انسانی و زیرساخت‌ها است. اولین هدف نجات جان و مال انسان‌ها بوده که در سه سطح قبل، حین و بعد از بحران باید انجام شود.

سیدمحسن صادقی امروز (پنجشنبه ۶ دی ماه) در جلسه ستاد بحران استان با اشاره به اینکه مدیریت بحران لازم است، ولی کافی نیست، اظهار کرد: نوعی عقب‌ماندگی تاریخی و برخی نارسایی‌هایی در روند مدیریت بحران نه فقط در مقابله بلکه در پیش‌بینی هم وجود دارد.

او در ادامه راه حل مقابله با چالش‌های حوزه مدیریت بحران را  مدیریت مسأله‌محور دانست و گفت: باید براساس جمع‌بندی کارگروه‌های ذیل ستاد بحران استان برای مدیریت بحران‌ها تصمیم.گیری شود و برای حل مسائل زمان‌بندی در نظر گرفته شود.

نماینده عالی دولت در استان زنجان با اشاره به اینکه مدیریت بهینه در بحران ۴ رکن اساسی استوار است، بیان کرد: برخی حوادث منشأ طبیعی دارد. کشور ما جزو ۱۰ کشور دنیا است که در معرض بیشترین بحران طبیعی است و مجموع آسیب‌های وارده بخاطر جغرافیای طبیعی کشور است.

استاندار زنجان در ادامه با اشاره به اینکه برخی دیگر از حوادث منشأ انسانی دارند، گفت: اولین رکن مدیریت بحران ساختار خود مدیریت بحران و دومین رکن هماهنگی بین بخشی است.

وی افزود: در بحران، روش‌های سنتی و کلیشه‌ای که جلسه و هماهنگی باشد وجود ندارد. چک لیست اعضای مدیریت بحران وجود دارد و باید طبق چک لیست، دستگاه وظیفه‌مند کار را دنبال کند و مستلزم این امر هماهنگی و استاندارد بودن تجهیزات است.

 صادقی ادامه داد: در توزیع ناوگان خودروی سنگین و یا بی‌سیم جدیدی که افتتاح شد باید به استانداردسازی برسیم و این استانداردسازی باید در دو سطح کمیت و کیفیت باشد. 

او، چهارمین رکن مدیریت بحران را وجود نیروهای ماهر دانست و گفت: این نیروهای آموزش‌دیده و ماهر جلوه تصمیماتی است که گرفته می‌شود است؛ زیرا بهترین تصمیمات هم اگر در نقطه اجرا با مشکل مواجه شود نتیجه‌ای نخواهد داشت.
 
استاندار زنجان در مورد نوسازی محدوده بافت فرسوده زنجان به وجود مشوق‌ها اشاره کرد و گفت: روندهای تخصیص اعتبارات در این حوزه قابل پذیرش نیست و نیاز به سرعت‌بخشی در این طرح وجود دارد. باید بدانیم با چه مواردی روبه رو هستیم.

صادقی با اشاره به اینکه روند تأمین خودروهای هلال‌احمر، بیان کرد: با توجه به فرسودگی ماشین‌آلات سنگین، نیازمند بازسازی ناوگان و تزریق ماشین‌آلات جدید هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha