• شنبه / ۸ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403100805250
  • خبرنگار : 50042

رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان:

باید ابعاد شخصیتی و نظامی حاج قاسم ملاک انتخاب راه در کشور باشد

باید ابعاد شخصیتی و نظامی حاج قاسم ملاک انتخاب راه در کشور باشد

ایسنا/گیلان رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان با بیان اینکه برای شهید سلیمانی درجات ظاهری، ارتقای شخصیت نظامی و القاب خاص جلوه‌ای نداشت جز کلمه «سرباز»، گفت: تمامی ابعاد شخصیت فردی، اجتماعی و نظامی حاج قاسم می‌بایست معیار و ملاک انتخاب راه در پیچ و خم‌های حساس فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و نظامی در کشور باشد.

وهب جعفریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به شاخصه‌های شهید سلیمانی اظهار کرد: خدای متعال در خلقت انسان در کره خاکی، به صفت خلیفة الله بودن انسان تأکید فرمود «انی جاعل فی الارض خلیفه» و لازمه این خلیفه بودن، نمایان نمودن صفات جمال و جلال الهی است. رحمانیت و رحمیت خداوند دو صفت مشهود الهی در لحظه لحظه زندگی ماست. آنجا که خداوند تمام بندگانش از مؤمن و غیر مؤمن را در کنف مهر خویش و با صفت رحمانیت خود می‌پروراند و این پیامی برای انسانهاست که باید به خالق خویش اقتدا کنند.

وی افزود: حاج قاسم به بهترین شکل ممکن صفت رحمانیت الهی را سرلوحه امور زندگی قرار داده بود و همواره با ایمان و اخلاص مثال زدنی همه انسان‌ها اعم از برادر دینی، هموطن و در واقع نوع انسان را بر خود مقدم می‌دانست. برای وی خانواده، قوم و خویش، همشهری، هموطن نداشت، او دفاع از تمامیت انسان ها در همه کره خاکی را وظیفه خود می‌دانست و به حقوق همگان احترام می‌گذاشت و به نظر من همین راز محبوبیت و ماندگاری ایشان است.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان با بیان اینکه کلمه «سرباز» در عین سادگی بسیار پرمعناست و در لغت به کسی گفته می‌شود که جان برکف نهاده و در واقع آنقدر آماده باشد تا سر و جان خویش را در راه هدف فدا کند، گفت: سردار سلیمانی بخش عمده‌ عمر و زندگی پر برکت‌شان را در جبهه‌های نبرد پیمود و حتی زمانی که در ایران صلح بود و همگان از آرامش برخوردار بودند، ایشان برای دفاع از مرزهای معنوی که از عمق ارادتشان به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) ناشی می‌شد، در حال پیکار با ظالمان و متجاوزان بودند.

جعفریان ادامه داد: برای ایشان درجات ظاهری، ارتقای شخصیت نظامی و القاب خاص جلوه‌ای نداشت جز کلمه «سرباز»؛ چنان که خویشتنداری ایشان ستودنی و مثال‌زدنی است، به نحوی که در ۳۰ سال پس از پایان جنگ هرگز اجازه نداد امواج سیاسی و هیجانات روزمره ناشی از آن، او را با خود به ناکجا آباد سیاست ببرد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان بیان کرد: تمامی ابعاد شخصیت فردی، اجتماعی و نظامی حاج قاسم می‌بایست معیار و ملاک انتخاب راه در پیچ و خم‌های حساس فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و نظامی در کشور باشد.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان با اشاره به نامگذاری پویش «سرباز وظیفه» برای پنجمین سالگرد شهادت حاج قاسم، تأکید کرد: پویش «سرباز وظیفه» قطعا می‌تواند با تأکید بر ارزش‌های مشترک و مفاهیم والایی همچون گذشت، فداکاری، مسئولیت پذیری، اتحاد و تکلیف‌گرایی، نقاط اشتراک میان اقشار مختلف جامعه اعم از مسئولین محترم و فرد فرد اعضای جامعه مخصوصا جوانان عزیز و غیور را برجسته کرده و فضایی برای انسجام اجتماعی ایجاد نماید.

جعفریان با اشاره به اینکه در نقطه‌ای از تاریخ قرار داریم که بسیاری از سرداران بزرگ سپاه اسلام آرزوی زیستن در آن را داشتند، ادامه داد: این نقطه‌ای از تاریخ است که سپاه اسلام در برابر بزرگ‌ترین دشمنان دین خدا در عصر حاضر قرار گرفته است و سربازی هر یک از ما قطعا گامی محکم در مسیر تحقق وعده الهی و ان‌شاءالله ظهور حضرت ولی عصر ارواحنا فداه خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha