• سه‌شنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403101108001
  • خبرنگار : 71592

مرکز مطالعات دانشگاه تل‌آویو: ایجاد معادله بازدارندگی در برابر حوثی‌ها تقریباً غیرممکن است

مرکز مطالعات دانشگاه تل‌آویو: ایجاد معادله بازدارندگی در برابر حوثی‌ها تقریباً غیرممکن است

مرکز مطالعات امنیت داخلی در دانشگاه تل‌آویو در گزارشی اعلام کرد ایجاد معادله بازدارندگی علیه جنبش انصارالله یمن که تقریباً چیزی برای از دست دادن ندارد، غیرممکن به نظر می‌رسد.

به گزارش ایسنا، این مرکز مطالعات اعلام کرد رژیم صهیونیستی در طول سال جاری میلادی در واکنش به حملات موشکی انصارالله به سرزمین‌های اشغالی، چهار حمله به یمن انجام داد و بندر الحدیده، استان صنعا، پایتخت و فرودگاه بین‌المللی پایتخت یمن را هدف قرار داد، اما این حملات واقعیت را تغییر نداد، زیرا انصارالله به حملات موشکی خود ادامه داد و باعث شد بندر ایلات به طور کلی فعالیت خود را متوقف کند.

به نقل از وبگاه خبری النشره، در گزارش مرکز مطالعات امنیت داخلی در دانشگاه تل‌آویو آمده است انصارالله یمن در نبرد خود با رژیم صهیونیستی وارد مرحله دیگری شده است تا این رژیم را وادار به توقف جنگ در نوار غزه کند. انصارالله اکنون تلاش می‌کند با حملات موشکی شبانه به مرکز سرزمین‌های اشغالی، صهیونیست‌ها را به ستوه درآورد. هرچند که این موشک‌ها رهگیری می‌شوند، اما به هدف خود می‌رسند زیرا همواره موجب به صدا درآمدن آژیرهای خطر در مناطق گسترده‌ای از مرکز سرزمین‌های اشغالی می‌شوند و به این ترتیب ‌صهیونیست‌ها را تحت فشار قرار می‌دهند.

همزمان، این حملات موشکی صدای مقامات ارشد سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی از جمله «داوید بارنیا» رئیس موساد را نیز درآورده است و آنها خواستار حمله به ایران هستند تا انصارالله حملات موشکی خود را متوقف کند زیرا حملات موشکی رژیم صهیونیستی علیه یمن فایده‌ای ندارد و مانع از حملات انصارالله نمی‌شود.  

در عین حال در ادامه گزارش آمده است تردید زیادی وجود دارد که حمله به ایران محاسبات انصارالله را درباره تداوم عملیات خود علیه رژیم صهیونستی تغییر دهد، زیرا روابط ایران و انصارالله روابط بین رهبر و مطیع نیست و این جنبش در تصمیم‌گیری‌ها مستقل عمل می‌کند و منافع ایران را در نظر نمی‌گیرد.

طبق این گزارش، وقتی که دولت آمریکا، ایران را تهدید کرد و از این کشور خواست انصارالله را برای توقف حملات خود به کشتی‌های آمریکایی در دریای سرخ تحت فشار قرار دهد، چیزی تغییر نکرد. درواقع، انصارالله عملیات خود علیه رژیم صهیونیستی را «ورود خود به لیگ بزرگ» می‌داند و این دیدگاه بقیه اعضای «محور» و همچنین کشورهای منطقه است که متوجه شدند انصارالله نیرویی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

مرکز مطالعات امنیت داخلی در دانشگاه تل‌آویو در این گزارش اذعان کرده است که ایجاد معادله بازدارندگی در برابر انصارالله که تقریباً چیزی برای از دست دادن ندارد، دشوار تا غیرممکن است و ادامه عملیات آنها علیه رژیم صهیونیستی و ایالات متحده، قدرت آنها را در برابر ملت یمن افزایش می‌دهد.

این گزارش توقف یا کاهش حملات موشکی انصارالله به سرزمین‌های اشغالی را منوط به تغییر سیاست رژیم صهیونیستی و ائتلاف دریایی تحت رهبری آمریکا در دریای سرخ دانست که باید متمرکز بر چند موضوع محوری باشد. براساس این گزارش،‌ موضوع اول، حملات مستمر علیه انصارالله است؛ حال حملات موشکی این جنبش علیه رژیم صهیونیستی متوقف شود یا نشود. انصارالله باید دائما در حالت دفاعی باشد و همواره به دفاع فکر کند نه حمله. همچنین رژیم صهیونیستی باید امکان تقویت حضور دائم خود در منطقه دریای سرخ یا حمله مستمر به یمن را بررسی کند. موضوع دوم، تغییری عمیق در ماهیت عملیات ائتلاف دریایی است، به گونه‌ای که نزدیک یمن مستقر شود و علیه انصارالله عملیات انجام دهد. عملیات‌هایی که باید فشرده‌تر، علیه اهداف متنوع مورد استفاده انصارالله و علیه رهبران این جنبش شود.

در این گزارش آمده است با توجه به دشواری‌های جمع‌آوی اطلاعات از انصارالله، باید همکاری اطلاعاتی میان کشورهای ائتلاف به ویژه رژیم صهیونیستی، امارات و عربستان تقویت شود، به گونه‌ای که بتوانند مراکز حکومتی انصارالله را هدف قرار دهند. همچنین رژیم صهیونیستی که توانایی مقابله با انصارالله را ندارد و در عین حال با توقف جنگ غزه هم مخالف است، باید از ائتلاف بین‌المللی تحت رهبری آمریکا کمک بگیرد و این ائتلاف را برای تشدید حملات خود علیه رهبران انصارالله ترغیب کند؛ اقدامی که به نفع آشتی دوجانبه میان رژیم صهیونیستی، امارات، بحرین و عربستان خواهد بود و تنگه‌ها مجددا به روی تردد کشتی‌های صهیونیستی باز خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha