• سه‌شنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403101108138
  • خبرنگار : 50975

افزایش ۱۸ درصدی تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری

افزایش ۱۸ درصدی تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت:از مجموع جوجه‌ریزی صورت گرفته در ۹ ماهه امسال، ۲۳۰۰۰ تن گوشت گرم تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد افزایش تولید گزارش شده است.

سهیلا عسگری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آمار جوجه‌ریزی در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: طی نه ماهه امسال ۱۲ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۷۰۰ قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان صورت گرفته است. 

مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: از مجموع جوجه‌ریزی ۲۳۰۰۰ تن گوشت سفید گرم در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد افزایش تولید گزارش شده است.

وی در خصوص جوجه‌ریزی دی‌ماه امسال، بیان کرد: ۵۴۲ هزار و ۶۷۵قطعه تولید شده پیش بینی می‌شود تا پایان دی‌ماه بتوان یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان داشته باشیم.

عسگری تصریح کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در جوجه‌ریزی دی‌ماه تا دهه اول بهمن‌ماه، دغدغه‌ای در تولید گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان و عید نوروز نداشته و مازاد مرغ تولیدی نیز توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان خریداری و ذخیره می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha