• پنجشنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۳ / ۲۰:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403101310035
  • خبرنگار : 30147

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی

امروز باید به مردم واقعیت‌ها را گفت و حرف آنها را شنید

امروز باید به مردم واقعیت‌ها را گفت و حرف آنها را شنید

ایسنا/خراسان رضوی معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی گفت: باید به مردم واقعیت‌ها را گفت و حرف آنها را شنید؛ اینکه امروز فقط ما بخواهیم حرف بزنیم و مردم بشنوند دیگر جایگاهی ندارد.

محمدعلی نبی‌پور ۱۳ دیماه، در مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان بردسکن، اظهار کرد: گرچه در طی ۴ دهه انقلاب همیشه اعلام کرده‌ایم که در زمان و دوران حساسی قرار داریم اما در واقع در این دوره‌ای که هستیم به نسبت بسیار حساس‌تر است.

وی با بیان اینکه وضعیت بین‌المللی و منطقه و از سویی وضعیت درون کشور بر حساسیت این دوران افزوده است، خاطرنشان کرد: در درون کشور با بحران‌ها و مشکلات جدی مواجه هستیم.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی گفت: اگر ریاست‌جمهور تأکید دارند که باید وضعیت را با شفافیت برای مردم توضیح دهیم و اینکه چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است به این دلیل است که با کمک مردم بتوانیم برخی از این مشکلات را حل و فصل کنیم.

ناترازی‌ها تبدیل به بحران شده است

وی با اشاره به اینکه ناترازی ها تبدیل به بحران شده است، افزود: وقتی کشور و صنعت و خانه‌های مسکونی و... با قطعی برق مواجه‌اند و حتی در بخش آب نیز در مناطق و شهرهایی با بحران مواجه هستیم باید جدی‌تر و شفاف‌تر مسائل را بیان کنیم.

نبی‌پور بیان کرد: جامعه ما به دلیل فشارهای اجتماعی در برخی از مقاطع با ناامیدی روبرو شده است، حتی برخی روانشناسان می‌گویند با فرسودگی اجتماعی مواجه شده‌ایم.

وی با بیان اینکه ناامیدی موجب کاهش انگیزه شده است، اظهار کرد: حتی در میان کارمندان دولت هم این بی‌انگیزگی وجود دارد، بسیاری از کارآفرینان در سیستم کارخانه‌ها و تولیدی خودشان هم دچار این مشکل هستند.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی بی‌انگیزگی، بی‌اعتمادی و ... را از نشانه‌های فرسودگی اجتماعی دانست و گفت: مدیران و نخبگان جامعه باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: اگر ۵۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نمی‌کنند این نشانه‌ای است که باید به آن توجه شود، گرچه ما دچار افسردگی اجتماعی نیستیم ولی دچار فرسودگی اجتماعی شده‌ایم.

نبی‌پور با بیان اینکه اگر مردم به تغییر رأی دادن شاید دلیل آن همین فرسودگی باشد، افزود: یکسری از کارها، تصمیمات و اقدامات باید تغییر کند در غیر این صورت ناامیدی و خستگی و اتفاقاتی که در سطح جامعه و بین‌الملل افتاده می‌تواند جامعه ما را با مشکلات جدی‌تری روبرو کند.

وی بیان کرد: نه تنها سرمایه اجتماعی به شدت تضعیف شده بلکه اعتماد مردم به مدیران و قول‌ها و وعده‌هایی که می‌دهیم و اجرایی نمی‌شود به شدت کاهش یافته است.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی در خصوص عوامل تضعیف سرمایه اجتماعی گفت: انباشت این تصمیماتی که گرفته شده و اجرایی نشده، انباشت قول‌هایی که داده شده و عملی نشده و انباشت تصمیمات نادرستی که در طول زمان همه ما گرفته‌ایم، عامل تضعیف سرمایه اجتماعی است.

وی گفت: اگر در این دولت شعار وفاق مطرح شد همه باید دست به دست هم دهیم و یکسری تغییراتی را در جامعه، در رفتارها، کنش‌ها، منش‌ها و تصمیمات داشته باشیم.

نبی‌پور با بیان اینکه راهی جز تغییر در همه بخش‌ها حتی رفتارهای خودمان نداریم، افزود: همه متوجه شدیم که با استفاده نکردن از نخبگان به جایی نمی‌رسیم.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی افزود: سه ماه فرصت مناسبی برای ارزیابی مدیران نیست، وقتی صحبت از وفاق می‌کنیم همه باید در روش و منش به یکدیگر کمک کنیم.

وی با تأکید بر اینکه از همه افراد با هر سلیقه باید کمک گرفته شود، گفت: نباید افراد به دلیل اینکه با ما همسو نیستند به حاشیه رانده شوند.

نبی‌پور با بیان اینکه فرمانداران موظف هستند با هرکسی که از درب اتاقشان وارد می‌شود یکسان برخورد کنند، تصریح کرد: این حس ناعدالتی که در جامعه وجود دارد را باید به حداقل برسانیم.

وی کاهش فرسودگی اجتماعی را در گرو تغییر روش در مدیریت، مسئولیت، کار، رفتار و منش شخصی دانست و گفت: نباید تفکر ارباب رعیتی بین مدیر و ارباب رجوع وجود داشته باشد.

معاون استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اینکه باید مطالبه گری، نقد منصفانه و نقد عالمانه را از زبان هر فردی که باشد بپذیریم، خاطرنشان کرد: باید به مردم واقعیت‌ها را گفت و حرف آنها را شنید؛ اینکه امروز فقط ما بخواهیم حرف بزنیم و مردم بشنوند دیگر جایگاهی ندارد.

وی در ادامه از بردسکن به عنوان یکی از سرزمین‌های نخبه پرور نام برد و گفت: باید از توان این نخبگان و منابعی که در شهرستان وجود دارد به خوبی استفاده شود.

نبی‌پور با بیان اینکه انتخاب مدیران با حساسیت خاصی انجام شده است، افزود: گرچه بسیاری گلایه دارند که انتخاب فرمانداران به درازا کشیده شده اما در روز اول اعلام کردیم که شتاب زده عمل نخواهیم کرد.

وی ضمن احترام به مدیران قبلی گفت: تلاش داریم مدیرانی را انتخاب کنیم که حتماً با کار و تلاش عاقلانه و ایجاد وفاق در سطح جامعه اثرگذاری بالایی داشته باشند.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه فرماندار مدیر دستگاه اجرایی خدماتی نیست، اظهار کرد: کار فرماندار و بخشدار مدیریت فرا بخشی و تأثیرگذار است.

وی با بیان اینکه تلاش داریم مدیران را از درون سیستم وزارت کشور انتخاب کنیم، گفت: فرمانداری که برای بردسکن انتخاب شده سوابق اجرایی بسیار خوبی دارد و امیدواریم در این سمت موفقیت بهتری را کسب کند.

هدف ما خدمت به مردم است

جواد صفرنژاد فرماندار جدید بردسکن با بیان اینکه از کمبودها، مشکلات و همچنین پتانسیل‌های منطقه شناخت کافی دارم، گفت: متأسفانه آن‌گونه که باید در حوزه نهضت ملی مسکن و راه‌های شهرستان نتیجه خوبی تاکنون نداشته‌ایم.

وی معادن، کشاورزی و گردشگری را همچنین از جمله بخش‌هایی دانست که نیازمند توجه هستند، هدف ما خدمت به مردم و رفع مشکلات و پیشبرد و آبادانی منطقه است.

فرماندار بردسکن با اشاره به اینکه طی ۲۰ سالی که از شهرستان شدن منطقه می‌گذرد تاکنون ۱۰ فرماندار نیز در منطقه خدمت کرده‌اند، اظهار کرد: تلاش همه در راستای آبادانی منطقه بوده است.

وی از بردسکن به عنوان جزیره گنج در استان نام برد و گفت: نخبگان و سرمایه‌های اجتماعی هر منطقه سرمایه اصلی آن خطه هستند، در راستای آبادانی منطقه نیازمند مشارکت همه اقشار با همه سلایق هستیم.

در پایان مراسم توسط معاون استاندار خراسان رضوی حکم فرماندار جدید شهرستان بردسکن به محمدجواد صفرنژاد تقدیم شد و از زحمات علی دهقان‌زاده در مدت تصدی ۳۶ ماه حضور در فرمانداری بردسکن تقدیر به عمل آمد.

شفاف بودن به معنای ناامید کردن مردم نیست

محمدعلی نبی‌پور همچنین در مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان خلیل‌آباد، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران بر پایه حضور مردم بنا شده و در بیش از ۴ دهه قبل که این سیستم شکل گرفت بر اساس خواست مردم بود.

وی با بیان اینکه بنای مشروعیت این نظام دغدغه مردم است، اظهار کرد: یک نظام زمانی می‌تواند مشروعیت خود را حفظ کند که به خواسته‌های مردم توجه کرده و آنها را برآورده کند.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی بیان کرد: گرچه در نقاط مختلف اقدامات خوبی انجام شده اما مهم‌تر اینکه رضایت عمومی را باید افزایش دهیم، اگر مردم ناراضی باشند در حالی که اتفاقات خوبی افتاده باید راه و روش خود را تغییر دهیم.

وی گفت: یک کشور و حکومت زمانی می‌تواند سطح مشروعیت را افزایش دهد و با بحران مشروعیت مواجه نشود که کارآمدی افزایش یابد. اگر نظام ما ناکارآمد باشد مردم هم در هر جایی به آن حکومت و نظام پشت می‌کنند.

نبی‌پور افزود: هر دولتی که نتوانسته اهداف و قول‌هایی که به مردم داده را عملی کند مردم به آن رأی نداده‌اند، در دنیای امروز انقلاب دیجیتالی وارد شده که مردم قدرت مقایسه داشته باشند.

وی اظهار کرد: امروز هر کس می‌تواند وضعیت خود را با تلفن‌های هوشمندی که در دست دارد با دیگران مقایسه کند، این مقایسه کار ما را سخت می‌کند.

معاون استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه بر اساس وضعیت جدید باید تصمیمات، تغییرات و اتفاقات جدید را رقم بزنیم، بیان کرد: اینکه می‌خواهیم با مردم شفاف صحبت کنیم به معنای نگران و ناامید کردن مردم نیست.

وی با تأکید کرد: گرچه نباید در صحبت‌ها پمپاژ ناامیدی و ناکارآمدی داشته باشیم اما باید به مردم گفت که در چه وضعیتی قرار داریم.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی با اعلام اینکه همه ما باید نقدهای منصفانه و عالمانه را قبول کنیم و انتقادات را با جان دل بشنویم، گفت: علاوه بر شنیدن باید اصلاح کنیم و تغییر روش دهیم.

وی با بیان اینکه دولت چهاردهم تلاش دارد که برخی از مباحث و مسائل را حل و فصل کند، افزود: گرچه برخی مدام می‌گویند مشکل مردم فیلترینگ نیست اما بسیاری از همین مسائل که برخی فکر می‌کنند مشکل مردم نیست، ریشه‌ها و پس زمینه‌هایی دارد که باید حل و فصل شوند.

نبی‌پور با اشاره به اینکه دولت چهاردهم تلاش دارد واقع گرایانه و شفاف با مردم صحبت کند، خاطرنشان کرد: باید اعتماد مردم و جامعه را دوباره با حرکت درست، صداقت، شفافیت برگرداند.

 وی در ادامه با تأکید بر اینکه همه فرمانداران مکلف هستند هرکسی با هر سلیقه‌ای که در چارچوب قانون اساسی کار می‌کند کمک بگیرند، افزود: فرمانداران و مسئولان باید از نخبگان استفاده کنند.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی گفت: این نظام و کشور برای همه است، فرماندار به دور از سلایق باید در مسیر توسعه و مدیریت شهرستان و حل برخی از محرومیت‌های موجود از توان همه کمک بگیرد در غیر این صورت به جایی نخواهد رسید.

وی اظهار کرد: هر دستگاهی که در شهرستان ضعیف عمل کند و نتواند مأموریت خود را به درستی انجام دهد مردم اعتراضشان را به فرمانداری می‌آورند، فرمانداران مأموریت فرابخشی بسیار دشواری دارند.

وضعیت سرمایه اجتماعی مطلوب نیست

علی گرمابی فرماندار جدید خلیل‌آباد در ادامه گفت: دکتر پزشکیان با رویکرد وفاق ملی، همدلی، همراهی و همگرایی با رأی مردم سکان‌دار قوه مجریه شدند و به تبع همه ما باید با این نگاه در راستای خدمت به مردم عزیز کشور گام برداریم.

وی افزود: قطعاً شهرستان خلیل‌آباد پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های فراوانی دارد که می‌توان در راستای خدمت به مردم و ارتقاء رضایتمندی آنها را توسعه داد.

فرماندار خلیل‌آباد اظهار کرد: از ارکان تصمیم‌ساز شهرستان درخواست دارم برای اینکه بتوانیم گام مؤثری در راستای خدمت به مردم و آبادانی شهرستان برداریم کمک کنند.

وی با بیان اینکه هر چه زودتر باید به مسائل و اولویت‌های شهرستان در جلساتی با حضور تمامی مسئولان پرداخته شود، تصریح کرد: گرچه سرمایه اجتماعی مهم‌ترین شاخصه در توسعه پایدار است اما مطلوب نیست.

در پایان جلسه علی گرمابی به عنوان فرماندار جدید شهرستان خلیل‌آباد معرفی و از خدمات حدود ۱۴ ماهه محمدرضا خوشنویس نیز تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha