حجتالاسلام جواد خلقت در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در آستانه فرارسیدن چهلوششمین فجر انقلاب اسلامی و حلول ماه مبارک رجب، برگزاری مسابقات قرآنی روستایی و عشایری در استان مرکزی در دستور کار قرار گرفته است که امسال سیامین دوره این مسابقات در رشتههای حفظ، قرائت تقلیدی، ترتیل، تحقیق و اذان در سنین نوجوانان و بزرگسالان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این مسابقات در سطوح استانی، منطقهای و کشوری و در دو بخش برادران و خواهران برگزار میشود، گفت: بزرگسالان برادر ۱۸ تا ۵۵ سال میتوانند در رشتههای قرائت، تحقیق، ترتیل، حفظ ۵ جزء، ۱۰ جزء، ۲۰ جزء حفظ کل و اذان شرکت کنند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: مسابقات در حوزه نوجوانان دختر ۹ تا ۱۷ سال در رشتههای حفظ یک جزء، حفظ ۵ جزء و ترتیل، بزرگسالان خواهر ۱۸ تا ۵۰ سال در رشتههای قرائت، تحقیق، ترتیل، حفظ ۵ جزء، ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حفظ کل و نوجوانان پسر ۹ تا ۱۷ سال نیز رشتههای قرائت تقلیدی، حفظ یک جزء، حفظ ۵ جزء و اذان برگزار میشود.
حجتالاسلام خلقت گفت: ثبت نام برای حضور در سیامین دوره مسابقات قرآن روستایی و عشایری از تاریخ یکم دیماه آغاز شده و تا ۲۰ دیماه سال جاری ادامه دارد و تاکنون ۳۵۰ نفر از سراسر استان ثبت نام کردهاند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در ادامه گفت: مسابقات قرآنی روستایی و عشایری در سنوات گذشته زیر نظر ستاد دهه فجر برگزار میشد، اما چند سالی است که حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی متولی برگزاری این مسابقات شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه مسابقات قرآن روستایی و عشایری در سطح استانی تا ۳۰ دیماه در اراک برگزار خواهد شد، گفت: مسابقات سطح منطقهای نیز در یکی از ۶ استان منطقه چهار برگزار میشود و برای مسابقات کشوری نیز تاکنون میزبان مشخص نشده است.
خلقت از کلیه روستائیان و عشایر استان برای شرکت در این مسابقات دعوت کرد و افزود: روستائیان و عشایر متولیان اصلی تولیدات کشاورزی و تامین امنیت غذایی با تولیدات استراتژیک هستند و نقش بسزایی در استقلال کشور دارند. آنها علیرغم سهم بالایی که در تولید و اقتصاد کشور دارند، اما به مراتب از نظر برخورداری از شاخصهای فرهنگی جزو مناطق کمتر برخوردار هستند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، برگزاری مسابقات قرآنی ویژه روستائیان و عشایر را گامی در جهت ارتقای شاخصهای فرهنگی برشمرد و گفت: زمینهسازی انس بیشتر با قرآن در جوامع روستایی و عشایری، نهادینه ساختن مفاهیم قرآن کریم و بسط و نشر فضای معنوی و عطرآگین قرآن کریم در جامعه هدف از جمله اهداف مهم برگزاری این مسابقات است.
انتهای پیام
نظرات