• یکشنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403101611370
  • خبرنگار : 71592

لاپید: اسیران ما هر روز در سرمای تونل‌ها از گرسنگی و ناامیدی می‌میرند

لاپید: اسیران ما هر روز در سرمای تونل‌ها از گرسنگی و ناامیدی می‌میرند

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی بار دیگر خواستار انعقاد توافق تبادل اسرا با جنبش حماس فلسطین شد.

به گزارش ایسنا،‌«یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در واکنش به فیلمی که جنبش حماس از «لیری الباج» زن اسیر صهیونیستی که از ۴۵۰ روز پیش در نوار غزه اسیر است، منتشر کرد، در توییت جدیدی خواهان آزادی این اسیر و تمامی اسیران صهیونیستی تحت بازداشت حماس در غزه شد.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، لاپید نوشت: اسیران ما هر روز در سرما و رطوبت تونل‌ها از گرسنگی و ناامیدی می‌میرند.

پیشتر، گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی حماس فیلمی ویدئویی از یک اسیر صهیونیستی به نام لیری الباج منتشر کرد که ۷ اکتبر ۲۰۲۳ در اولین روز از عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین به اسارت درآمد.

در این فیلم الباج خطاب به «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی می‌گوید: «به چشمان پدرم نگاه کن و به او و مادرم بگو هرگز دخترشان را در آغوش نخواهند گرفت». او در پیام دیگری خطاب به کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «اگر عزیزان شما اسیر شده بودند، باز هم جنگ ادامه می‌یافت؟»

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نوشت با وجود پیشرفت در روند مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا، شکاف‌هایی وجود دارد و میانجیگران دنبال یافتن راه‌حلی درباره خواسته رژیم صهیونیستی درخصوص ارائه لیست اسامی اسیران هستند.

این روزنامه نوشت کابینه نتانیاهو آماده مذاکره برای عقب‌نشینی از محور فیلادلفیا در مراحل بعدی توافق تبادل اسرا است.

پیشتر،‌ هیئت خانواده‌های اسرای صهیونیست اعلام کرد ۱۰۰ اسیر باقیمانده فرصتی برای انتظار عملیات ارتش رژیم اشغالگر که آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد، ندارند.

از زمان آغاز جنگ در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، کابینه و بنیامین نتانیاهو بر اهمیت آزادی اسرای صهیونیست در نوار غزه تاکید کرده و مدعی شده‌اند که کابینه تمام تلاش خود را برای بازگرداندن آنها در اسرع وقت انجام خواهد داد. با این وجود کابینه نتانیاهو از ابتدای جنگ تصمیم نگرفته است که بازگشت اسرا یکی از اهداف رسمی و اصلی جنگ باشد، بلکه گفته است که این موضوع جزو اولویت‌های اول جنگ است. تغییر وضعیت این هدف و افزودن آن به اهداف جنگ با فشار افکار عمومی و آغاز فعالیت اعتراضی خانواده‌های اسرا و بسیج افکار عمومی برای حمایت از مطالبات آنان صورت گرفت.

طی ماه‌های گذشته قطر، مصر و آمریکا مذاکراتی را برای توافق آتش‌بس در غزه رهبری کردند اما نتیجه‌ای نداشت.

جنبش حماس بارها موافقت خود را با آتش‌بس اعلام کرده اما نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با مطرح کردن درخواست‌های جدید، در مسیر مذاکرات سنگ‌اندازی می‌کند. 

یکی از دلایل اخراج «یوآو گالانت» از وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نیز اختلاف با نتانیاهو بر سر آتش‌بس بوده است، چراکه حتی گالانت معتقد بود نتانیاهو به‌دنبال آتش‌بس و تبادل اسرا نیست. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha