احمدزاده در این بازدید اظهار کرد: استفاده از نیروهای متخصص بومی در بازسازی و احیای مجدد ماشین آلات از رده خارج برای آینده استان بسیار حائز اهمیت است.
وی بیان کرد: موضوع اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید با استفاده از ظرفیتها هر منطقه و کشور می تواند امیدبخش باشد چرا که وجود چنین مراکزی می تواند مصداق بارز توجه به اقتصاد مقاومتی باشد.
معاون حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب استان همچنین با اشاره به موضوع صیانت از حقوق واموال عمومی دولت که در این مرکز نمود کامل داشته، گفت: وقتی که ماشین آلات ۵۰ سال قبل مجدد بازسازی شده و به چرخه فعالیت باز میگردند، خود نشان دهنده این موضوع است که از این روش می توانیم با تحریم ها مقابله کرد و مردمما به این باور رسیده اند که امکان احیا تنها در خصوص اشخاص صدق نمی کند بلکه اشیا و فلزات هم قابل بازسازی هستند.
احمدزاده همچنین تصریح کرد: از دستگاههایی که در جهت حفظ حقوق بیت المال صادقانه فعالیت می کنند و حرمت ارباب رجوع را حفظ می کنند حمایت می کنیم و این اطمینان را به مردم می دهیم که با همکاری اداره کل راهداری و حمل نقل جاده ای شمال استان باتوجه به ظرفیت موجود، این الگو را که قابلیت تبدیل شدن به تجربه کشوری دارد با انجام مکاتبات لازم با نظر مثبت دادستان مرکز استان به دادستانی کل کشور تجربه استانی تبدیل به الگوی کشوری شود و مراکز استان ها هم از چنین ظرفیت های برای بازسازی ماشین الات از رده خارج بهره گیرند.
مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده ای شمال استان هم در این بازدید با اشاره به این موضوع که برای اولین بار این اتفاق در استان رخ می دهد، بیان کرد: دستگاه هایی که در حال بازسازی هستند از رده خارج بوده و قبلا بعنوان آهن کهنه فروخته می شدند.
کرد افزود: طی دو سالی که مرکز بازسازی راه اندازی شده است تاکنون بیش از ۷۰ دستگاه ماشین آلات سنگین راه سازی از چرخه مزایده فروش آهن آلات قراضه خارج و وارد چرخه بازسازی شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: دستگاه بولدزر ۱۵۵ ای که در این مرکز با حدود ۲ میلیارد تومان باز سازی شده است تبدیل به دستگاهی می شود که ۲۰ سال دیگر می تواند خدمات رسانی کند و اگر چنین دستگاهی را در شرایط تحریمی جدید خریداری کنیم باید بالای ۲۵ میلیارد تومان هزینه شود.
مدیر کل راهداری و حمل نقل جاده ای شمال استان همچنین گفت: مهمترین سرمایه ما در این مرکز آموزش نیروهای متخصص بومی ماندگار است و هم اکنون حدود ۳۰ نیرو به صورت ثابت مشغول به کار هستند و در کنارشان حدود ۵۱ نفر هنرجو داریم که در حقیقت نیروهای متخصص آینده هستند.
وی افزود: افق در پیش رو ما بازسازی مجموعه ماشین آلات از رده خارج زیر مجموعه های وزارت راه و شهرسازی است که بتوانیم استان را تبدیل به قطب بازسازی چنین دستگاههای کنیم.
کرد همچنین اضافه کرد: هم اکنون در حال حاضر بازسازی کمپرسی های اعزامی از تهران را که تاکنون تنها به صورت تخصصی در اصفهان تعمیراتش انجام می شد و گریدر کوماتسوی اعزامی از خراسان رضوی را در حال انجام داریم.
انتهای پیام
نظرات