ابراهیم جلیلی یکشنبه ۱۶ دی در جمع خبرنگاران، افزود: از تعداد ۷۰۰ هزار بازدید بیش از ۵۷۵ هزار نفر از جاذبههای دستساز و انسانساخت مانند جهان کوچک، سد کلان، بوستان سیفیه و دریاچه کوثر و حدود ۶۰ هزار نفر از مراکز و جاذبههای تاریخی و فرهنگی و ۶۴ هزار نفر نیز از مراکز و جاذبههای طبیعی و مابقی از سایر آثار بازدید کردند.
وی بیان کرد: ۸۷ هزار نفر در مراکز اسکان شهرستان اقامت کردند که بیش از ۴۰ هزار در اقامتگاههای رسمی مانند هتل، متل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، بومگردیها و بیش از ۴۳ هزار نفر در سایر مراکز غیررسمی مانند بوستانها، مراکز آموزش و پرورش اسکان یافتند.
رئیس اداره میراث فرهنگی ملایر گفت: در طول این مدت بیش از ۱۶۰ مورد بازرسی از تأسیسات گردشگری صورت گرفته است، همچنین برگزاری جشنواره مبل منبت، تبلیغات سراسری، برگزاری رویدادهای پائیزی، ایجاد زیرساختهای لازم و جاذبههای جدید از عوامل توسعه گردشگری شهرستان به شمار میرود.
پیگیری ثبت جهانی دژ نوشیجان ملایر
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهارکرد: نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با ارسال نامهای به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، خواستار تسریع در فرآیند ثبت جهانی دژ باستانی نوشیجان شدند.
جلیلی افزود: در این مکاتبه، نمایندگان بر اهمیت تاریخی و فرهنگی این اثر که بهعنوان یکی از شاخصترین یادگارهای دوره مادها شناخته میشود، تأکید کردند، آنان از وزارتخانه مربوطه درخواست کردند این محوطه ارزشمند را در فهرست نامزدهای ثبت جهانی یونسکو قرار دهد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: همچنین نمایندگان مردم ملایر با اشاره به جایگاه ویژه دژ نوشیجان در میان میراث فرهنگی کشور، این موضوع را یکی از مطالبات جدی و بحق مردم این شهرستان برشمردند.
به گزارش ایسنا، تپه نوشیجان، بهعنوان یکی از برجستهترین آثار تاریخی ایران، با ثبت در فهرست جهانی میتواند گامی مؤثر در حفظ و احیای این میراث بیبدیل باشد، این اقدام نهتنها زمینهساز توسعه پایدار گردشگری در منطقه خواهد بود، بلکه فرصتی ارزنده برای معرفی هرچه بهتر تمدن کهن ایران به جامعه جهانی فراهم میآورد.
انتهای پیام
نظرات