امین بهنیا در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از این میزان ۳۴۰ مورد به انشعاب مجاز تبدیل و مابقی جهت مجاز شدن در حال انجام هستند.
وی با بیان اینکه همچنین در مدت یاد شده یک هزار و ۵۳۱ کنتور در شهرستان تعویض شده است، افزود: انشعابات غیرمجاز منجر به اخلال در امر خدماترسانی منظم و تضییع حقوق سایر مشترکین، آلودگی و کاهش عمرمفید شبکه توزیع آبرسانی میشود.
رئیس شرکت آب و فاضلاب بروجرد اضافه کرد: اگر انشعاب غیرمجاز کشف شود، شرکت آبفا نسبت به مراحل قانونی مجازسازی انشعابات اقدام میکند.
بهنیا بیان کرد: انشعابات غیرمجاز همچنین به دلیل برداشت بیرویه منجر به افت فشار آب میشود و براساس قانون، صاحبان انشعابهای غیرمجاز به جبران خسارت، جزای نقدی و قطع انشعاب محکوم میشود.
وی ادامه داد: مردم و مشترکین باید بدانند انشعابات غیرمجاز حق آنان را تضییع میکند. از طرفی بهداشت و سلامت مشترک قانونی را به خطر میاندازد، زیرا اکثر انشعابات غیرمجاز به صورت غیراصولی متصل شده و سبب میشود آب آلوده به داخل شبکه برگشت پیدا کند و تهدیدی برای سلامت و بهداشت مردم باشد.
رئیس شرکت آب و فاضلاب بروجرد تصریح کرد: از آنجا که نعمت آب همگانی و برخورداری از آن حق همه مردم است، انتظار داریم مالکانی که از انشعاب غیرمجاز استفاده میکنند، نسبت به مراجعه و تبدیل آن به مجاز اقدام کنند تا عدالت اجتماعی و برخورداری یکسان آحاد جامعه برقرار شود.
انتهای پیام
نظرات