• سه‌شنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403101813072
  • منبع : نمایندگی کردستان

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کردستان:

همکاری بنیاد نخبگان و جهاددانشگاهی توسعه رشد علمی را به همراه دارد

همکاری بنیاد نخبگان و جهاددانشگاهی توسعه رشد علمی را به همراه دارد

ایسنا/کردستان رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان : جهاددانشگاهی و بنیاد نخبگان باتوجه به رسالت علمی که دارند می توانند در کنار هم رویداد های علمی خوبی را رقم بزنند.

جمال سلیمی، امروز سه شنبه(۱۸ دی) در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان ضمن اشاره به اینکه هدف از این دیدار آشنایی بیشتر با خدمات و ظرفیت های جهاددانشگاهی است، اظهار کرد: دامنه فعالیت‌های بنیاد نخبگان بسیار است و در مباحثی همچون فعالیت دانشجویان، دانش آموختگان، صنعتگران و فن آوران می‌تواند فعالیت‌های مشترک خوبی با این نهاد علمی داشته باشد.

وی با بیان اینکه حمایت از اختراعات و اردوهای دانشجویی یکی دیگر از فعالیت‌های بنیاد نخبگان است، عنوان کرد: این بنیاد ملی، نخبگان را در حوزه‌های علمی، فرهنگی، هنری، ادبی، قرآنی و غیره تحت پوشش قرار داده و برای آنها به عنوان جامعه هدف برنامه‌هایی را از دوران ابتدایی و تحصیل در مدرسه تا بالاترین سطوح نخبگی که دانشمندان و برجستگان و عمده افراد سرآمد کشور را شامل می‌شود درنظر گرفته است.

سلیمی در ادامه به برنامه‌های ویژه بنیاد اشاره کرد و گفت: طرح‌هایی چون طرح شهید دکتر چمران‌(دوره پسا دکتری) و طرح شهید دکتر کاظمی آشتیانی (استادیاران جوان) برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و استادیارانی که تازه وارد دانشگاه می‌شوند؛ وجود دارد که در این زمینه جهاددانشگاهی می‌تواند به عنوان یک نیروی توانمند ما را همراهی کند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کردستان با اشاره به اینکه تشکیل اتاق نخبگان در جهاددانشگاهی یک ظرفیت مهم برای دانشجویان است، خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌هایی که می‌خواهیم با جهاددانشگاهی استان کردستان اجرایی کنیم بحث تشکیل هیات اندیش ورز به صورت مسئله محور است که در این راستا می‌توانیم اقدامات بزرگی انجام بدهیم.

در ادامه این دیدار محمد عادل رضایی رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان، گفت: جهاددانشگاهی کردستان در حوزه‌های مختلف همچون آموزش، پژوهش، اشتغال و فرهنگی پتانسیل های بسیاری دارد که می‌تواند کمک شایانی به توسعه استان کند.

رضایی، خبرگزاری ایسنا، ایکنا، مرکز افکارسنجی، فعالیت در حوزه‌های پژوهشی و دانش‌بنیان، کشاورزی، نمایندگی رویان و برگزاری دوره‌های مهارت محور در بخش آموزش و فعالیت در حوزه اشتغال و تلاش برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها را اهم فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان ذکر کرد.

رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان در ادامه بیان کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک شبکه گسترده در کشور فعال است و بر همین اساس می‌تواند تمام توانمندی‌های جهاددانشگاهی را در استان اجرایی کند.

وی ضمن اشاره به اینکه جهاددانشگاهی بزرگترین شبکه آموزشی کشور را دارد، گفت: در تمام موضوعاتی که بنیاد ملی نخبگان در آن فعالیت می کند، جهاددانشگاهی می‌تواند نقش موثری داشته باشد و این مهم می‌تواند در قالب یک تفاهم نامه به اجرا درآید.

‌تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی استان و بنیاد ملی نخبگان کردستان در راستای همکاری‌های مشترک منعقد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha