پیمان کریمی، نویسنده و کارگردان نمایش «رومئو ژولیت و دو شاخه گل رز» در گفتوگو با ایسنا و با بیان اینکه این نمایش در خصوص یک دختر کمتوان ذهنی است که عاشق پسری میشود و سرنوشتی شبیه سرنوشت رومئو ژولیت برای آنها رقم میخورد، اظهار کرد: من از نمایشنامه رومئو ژولیت اثر «شکسپیر» نگاه عشق، تقدیری که درنهایت برای آن دو عاشق رقم میخورد و عشقی که به سرانجام نمیرسد را الهام گرفتهام که تم اصلی این نمایش است. همچنین دو مؤلفه امید به زندگی و عشق حتی در شرایط هولناک و فاجعهبار و دیگری غلبه عشق و زیبایی بر نفرت و خودبرتربینی نیز چه در نمایشنامه و چه در کارگردانی، برای من دارای اهمیت بوده است.
وی با اشاره به اینکه ژانر این نمایش درام اجتماعی و مناسب اقشار نوجوان تا بزرگسال است، افزود: این نمایش دارای مؤلفههای عشق، عاشقی، دوست داشتن و غلبه عشق بر هر کینه و نفرتی در جامعه است. همه ظرفیت صندلیهای سالن در این چند شب اجرا تکمیل شده که نشاندهنده آن است که تئاتر در این شهر جریان دارد و مخاطب خود را پیدا کرده است. در حال حاضر تئاتر اصفهان دیده میشود و مخاطبان نیز استقبال خوبی از نمایشها میکنند.
کریمی اضافه کرد: بازیگران این نمایش سعید یار دوستی و الهام رضایی، یک زوج هنرمند هستند. سعید یار دوستی مدتی را مشغول به بازی در نمایشهای کمدی بود و پس از مدتها در یک ژانر دیگری از نمایش به ایفای نقش پرداخت که هم ازنظر من و هم ازنظر مخاطبان، بازگشت موفقیتآمیزی بوده است. همچنین الهام رضایی یکی از شناسنامههای بازیگر زن این شهر است و کارنامه درخشانی دارد.
کارگردان نمایش «رومئو ژولیت و دو شاخه گل رز» خاطرنشان کرد: طراحی صحنه این نمایش، یکی از طراحی صحنههای موفقی است که در تئاتر اتفاق افتاده و توصیه من به افراد علاقهمند به طراحی صحنه نیز تماشای این نمایش و مواجهه شدن با آن از حیث طراحی صحنه است.
وی در خصوص مهمترین چالشهای هنرمندان در عرصه نمایش توضیح داد: آن چیزی که تئاتر اصفهان از آن رنج میبرد، نبود سالن برای اجرا است. من از سازمان فرهنگی و تالار هنر اصفهان تشکر میکنم که از این اثر حمایت کردند و به سرانجام رسید و این اثر جزو تولیدات تالار هنر است و حمایتهای آنجا را نیز به همراه داشته است. از زمانی که این نمایش آماده اجرا بود تازمانی که به روی صحنه رفته است، تقریباً ۴ ماه وقفه به وجود آمد و همه این مسائل به دلیل نبود سالن تئاتر در شهر بود و برای استانی همچون اصفهان، نکته منفی است که گروهی آماده اجرا میشود ولی به دلیل کمبود سالن باید ۴ ماه در نوبت بماند و در این فاصله همهچیز به هم میریزد، تمرینات باید از سر گرفته شود و وقت اضافهای نیز باید صرف شود.
کریمی ادامه داد: بیشتر از هر چیز تئاتر اصفهان نیاز به زیرساختهایی برای تمرین و اجرا دارد که از هر چیز دیگری مهمتر است. اینکه تئاتر توانسته در جذب مخاطب موفق عمل کند، دلیل براین نمیشود که ارگانهای گوناگون از آن حمایت نکنند. تئاتر در سراسر دنیا سوبسید و حمایتهای دولتی خود را ازنظر مادی دارد. ما نیازی به حمایت معنوی نداریم ولی ازنظر مادی ارگانهای گوناگون باید حمایت کنند تا این جریان شکلگرفته، خاموش نشود؛ به دلیل اینکه با این شرایط اقتصادی و روند تورم موجود در جامعه،تولید یک اثر هنری، نیاز به هزینههای بسیاری دارد و اگر این حمایتها صورت نگیرد این چراغ بهزودی خاموش میشود.
وی اضافه کرد: در این نمایش سعید یار دوستی و الهام رضایی به ایفای نقش پرداختهاند. علی علی محمدی بهعنوان دستیار کارگردان و مهرنوش مردیها بهعنوان طراح صحنه در این نمایش حضور دارند.
انتهای پیام
نظرات