یدالله رحمانی روز یکشنبه ۲۳ دی ماه ۱۴۰۳ در نشست طرح جامع شهر یاسوج گفت با پیگیریهای مستمر، طبق این طرح جامع روستاهای سروک، تل خسرو، سرآبتاوه، مادوان، مهریان، بلهزار و جدول غوره مهریان به یاسوج الحاق شدند.
وی اظهارکرد: یکی از دغدغههای جدی همه مدیران و در محافل بخش خصوصی مردم ابلاغ طرح جامع شهر یاسوج بود که بستر مناسبی برای طرحهای توسعه شهری ایجاد کرده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: وضعیت خیلی خوبی فراهم شد تا بتوانیم یکی از اصلیترین موضوعاتی که عمران شهری است با محوریت شهر یاسوج به عنوان مرکز استان با برنامه و شتاب بیشتری به پیش ببریم.
رحمانی تصریح کرد: تغییراتی که ایجاد میشود در اجرای این طرح جمعیت ۱۴۰ هزار نفری اضافه می شود و یکهزار و ۸۰۰ هکتار به مساحت شهر اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: تراکم ناخالص جمعیت ۱۷ نفر اضافه میشود حریم شهر توسعه مییابد و تراکم خالص جمعیت ۸۷ نفر به ازای هر هکتار اضافه میشود که تغییرات قابل توجهی است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: باید به دقت در اجرای این طرح مراقبت کنیم که دیگر انحرافی وجود نداشته باشد تا در اصلاح بعدی کار سخت نشود.
رحمانی تاکید کرد: در آموزش سرانه ما به یک و هشت دهم متر مربع کاهش پیدا کرده ولی استاندارد آن ۳ متر است که باید دغدغه جدی ما باشد.
وی اظهار کرد: در بحث تجاری ۱.۲۸ هستیم که استاندارد ۲.۵ است. یعنی نصف استاندارد شدیم و در بحث درمانی ۸۴ صدم متر مربع مطلوب آن یک متر مربع است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بحث تاسیسات شهری که مهم است وضعیت ۷۸ صدم متر مربع بوده و استاندارد آن یک و دو دهم متر مربع است که این مسئله مورد نظر شورا و شهرداری است.
رحمانی افزود: در بخش کاربری صنعتی ۷۸ صدم متر مربع است که استاندارد آن شش مترمربع است و اینها مواردی است که در برنامهریزی بعدی باید به صورت جد در تصمیماتی که میگیریم برای بهبود آنها تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: طرح جامع یک طرح بلند مدت و کلی است که افق ۱۵ ساله را در بر میگیرد و تحولات اصلی شهر بر مبنای این طرح صورت میگیرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: نقشه کاربری اراضی پیشنهادی سند حریم، نقشه تراکم ساختمانی و نقشه اساس طرح، نقشه شبکه معابر، پیشنهادات و نقشه پدافند غیرعامل به همراه دفترچه ضوابط و مقررات به عنوان بازوی اصلی این طرح تهیه و ابلاغ میشود.
رحمانی خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح علاوه بر همه دستگاههای اجرایی که باید کمک کنند سه عنصر اصلی شهرداری، راه و شهرسازی، استانداری و فرمانداری بایستی دست به دست هم داده و پای کار باشند.
وی ادامه داد: شهردار باید نظارت و کنترل کند تا هرگونه ساخت و ساز در محدوده و حریم شهر به استناد ماده ۱۰۰ قانون شهرداریها باشد و تخطی از ماده ۱۰۰ را به عنوان یک امر غیرقانونی تلقی کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در بحث حفظ کاربریها در مقیاس محلات شهری طرح تفضیلی ملاک عمل باشد تا زمانی که طرح تفصیلی جدید تهیه شود و این موضوع مهم باید در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، رحمانی بیان کرد: حوزه معاونت عمرانی و دستگاه های مرتبط در انتقال سریع مدیریت نواحی الحاقی در شمال و جنوب توسط دهیاریها و شهرداری مادوان و شهرداری یاسوج انجام شود.
انتهای پیام
نظرات