• دوشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403110100321
  • خبرنگار : 71496

دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان: مقاومت پیروز شد و صدای فلسطینی‌ها را به جهانیان رساند

دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان: مقاومت پیروز شد و صدای فلسطینی‌ها را به جهانیان رساند

دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان تاکید کرد که برقراری آتش‌بس نشان‌دهنده قدرت مقاومت فلسطین در مقابله با ماشین جنگ رژیم صهیونیستی و توانایی آن در حمایت از حقوق فلسطینی‌ها بوده و برای سایر ملت‌های تحت ظلم جهان الهام‌بخش بوده و توانست صدای ملت فلسطین را به جهان برساند و این نقش بسزایی در افشای ابعاد حملات و انتقادهای علنی از رژیم اشغالگر داشت.

به گزارش ایسنا، علی محمد الصلابی، دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان درباره برقراری آتش‌بس در غزه میان مقاومت فلسطین و رژیم اشغالگر صهیونیستی اظهار کرد: برقراری آتش‌بس در غزه نشان‌دهنده پیروزی مقاومت به لطف پایداری و راهبرد سنجیده آن بوده و حامل این پیام آشکار است که ملت فلسطین و نیروهای آن با وجود تمامی چالش‌ها توان مقابله با رژیم اشغالگر و رقم زدن دستاوردها را دارند.

الصلابی تاکید کرد: از چند جهت می‌توان این آتش‌بس را پیروزی برای مقاومت فلسطین در نظر گرفت، این توافق دارای ویژگی‌های سیاسی و معنوی است که ایستادگی ملت فلسطین و نیروهای مقاومت آن در برابر حملات اسرائیل را نشان می‌دهد.

دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان در گفتگو با روزنامه «عربی۲۱» گفت: این پایداری عجیب مقاومت که جهانیان را شگفت‌زده کرده، باعث شده سوال‌هایی درباره ارزش‌ها، دین، تمدن و فرهنگ ملت فلسطین برای بسیاری از افراد مطرح شود و این موجب شده افراد زیادی که اطلاعاتی درباره اسلام نداشتند، با آن آشنا شده و حتی برخی از آنها مسلمان شدند، این مساله از منظر فقه آمده که با ظلم تمدن‌ها نابود می‌شوند و خداوند مستضعفان را از شرایط ضعیف درآورده و به آنها قدرت می‌بخشد و ما شاهد سنت‌های خداوند درباره ظالمان و جنایتکاران خواهیم بود.

او تاکید کرد: برقراری آتش‌بس نشان‌دهنده قدرت مقاومت فلسطین در ایستادگی در برابر ماشین جنگ اسرائیل با وجود عدم توازن قوا است و این امر نشان می‌دهد که رژیم اشغالگر نتوانست اهداف نظامی و سیاسی که اعلام کرده بود، در این جنگ محقق کند. جنگ اخیر حمایت مردمی از مقاومت را تقویت کرد و فلسطینی‌ها را در داخل و خارج از اراضی‌شان متحد کرد و موجب همدردی بین‌المللی برای مشکلات آنها شد.

الصلابی افزود: تسلیم شدن رژیم اشغالگر در برابر توافق آتش‌بس، نشان‌دهنده پایداری ملت فلسطین و فشارهایی بود که از سوی جامعه جهانی و یا حتی محافل داخلی اسرائیل به دلیل هزینه‌ها و خسارات جنگ به این رژیم وارد شد.

دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان ادامه داد: مقاومت قدرت خود را در تحمیل معادلات جدید به درگیری از جمله مقابله به مثل در پاسخ به حملات و داشتن ابزارهایی که قادر به وارد آوردن خسارات جدی به طرف اشغالگر است، نشان داد. این اندیشه که غزه ضعیف و یا منزوی نبوده بلکه قادر به تاثیرگذاری بر روند تحولات است، تقویت شد، همچنین مقاومت توانست از طریق رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی صدای ملت فلسطین را به جهانیان برساند و این نقش بسزایی در افشای ابعاد حملات و گسترده مشکلات و رنج‌های فلسطینی‌ها داشت و برخی از کشورها را به بازنگری در موضعگیری‌هایشان و انتقادهای علنی از رژیم اشغالگر سوق داد.

او در ادامه گفت: برقراری آتش‌بس برای ملت فلسطین به منزله تاکیدی دوباره بر این مساله است که مقاومت قادر به حمایت از حقوق آنها و ایستادگی در برابر تهدیدها هست و این توافق برای سایر ملت‌های تحت ظلم در جهان الهام‌بخش است. مقاومت فلسطین با دلاوری‌های خود در برابر اشغالگران، امید را در دل‌های تمامی مظلومان جهان زنده کرد و به آنها ثابت کرد که می‌توان با ظلم مقابله کرد و آن را شکست داد و بر آن پیروز شد.

الصلابی در ادامه این گفتگو نیز از جهان عرب و جهان اسلام و نیز از تمامی آزادگان جهان خواست به حمایت از ملت فلسطین برای تحقق پیروزی‌های تاریخی ادامه دهند.

دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان افزود: با وجود اینکه می‌توان این آتش‌بس را یک پیروزی قلمداد کرد اما چالش‌ها از جمله محاصره غزه، بازسازی آن و برقراری آشتی ملی فلسطین هنوز وجود دارند و این پیروزی نیازمند تکیه بر دستاوردهای بیشتری در سطوح سیاسی و ملی است.

او در پایان نیز در تقدیر از تلاش‌های قطر در تحقق این آتش‌بس گفت: هیچ کسی نمی‌تواند نقش محوری را که قطر در تمامی سطوح برای پوشش رسانه‌ای جنایات رژیم اشغالگر و مستندسازی آنها برای جهانیان ایفا کرد، نادیده بگیرد، حتی قطر در این مسیر بهای سنگینی را متحمل شد و چند تن از خبرنگاران شبکه خبری الجزیره در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، در سطح سیاسی نیز در تمامی محافل بین‌المللی از فلسطین دفاع کرد و هدایت اقدامات گسترده دیپلماتیک برای توفق جنگ را بر عهده داشت و انواع امدادرسانی‌ها را برای جنگ‌زده‌ها انجام داد.

پس از ۱۵ ماه جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه، آتش‌بس در غزه روز یکشنبه اجرایی شد و در مرحله نخست سه اسیر زن اسرائیلی با ۹۰ اسیر زن و کودک فلسطینی مبادله شدند.

از هفت اکتبر ۲۰۲۳ رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا جنگ نسل کشی علیه فلسطینی‌ها را به راه انداخت که بیش از ۱۵۷ هزار شهید و زخمی و بیش از ۱۱ هزار مفقودی بر جای گذاشت و یکی از بدترین فجایع انسانی در جهان را رقم زد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha