علی جوادی در گفتوگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت ورزشگاه تختی برای برگزاری رقابتهای لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: ورزشگاه تختی برای برگزاری رقابتهای لیگ برتر فوتبال آماده است و روز گذشته نیز مسئولین فدراسیون فوتبال طی بازدیدی که از تختی داشتند رضایت خود را از روند بازسازی تختی به ما اعلام کردند. البته مکاتبهای نیز با فدراسیون فوتبال انجام دادیم و آمادگی خود را برای برگزاری رقابتهای لیگ برتر فوتبال اعلام کردیم، منتظر هستیم تا سازمان لیگ به ما اعلام کنند که از چه زمانی بازیهای لیگ برتر را در تختی برگزار کنیم.
وی درباره رفع مشکلات زمین چمن تختی، گفت: تمام مشکلاتی که زمین چمن داشت مطابق استانداردهای AFC برطرف شده و مشکل خاصی وجود ندارد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران میزان اعتبارات برای بازسازی ورزشگاه تختی را حدود 100 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این میزان اعتبارات برای بازسازی زمین چمن، مخزن، اسکوبورد، صوت، نور، جانمایی، نرده کشی، مقاوم سازی، رختکنها، لوله کشی، نورپردازی، نصب 100 دوربین امنیتی، اتاق مانیتورینگ، فیبرنوری و... بود که طی 8 ماه روند بازسازی تختی به طول کشید.
جوادی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا تختی تنها میزبان برگزاری تیمهای تهرانی خواهد بود، اظهار کرد: بستگی به تصمیم سازمان لیگ دارد، البته هر تیمی که بخواهد رقابت خود را در تختی برگزار کند این آمادگی را داریم اما در مجموع سازمان لیگ تصمیم گیرنده است که کدام بازی در تختی برگزار شود.
انتهای پیام
نظرات