• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۰:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403112720272
  • خبرنگار : 50046

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری:

بازگشایی گذر مرزی تقویت مبادلات بازرگانی خراسان شمالی را به دنبال دارد

بازگشایی گذر مرزی تقویت مبادلات بازرگانی خراسان شمالی را به دنبال دارد

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان شمالی گفت: با توجه به اینکه فعال کردن گذر مرزی و بازارچه از مصوبات سفر رئیس جمهور است باید نگاه جدی تری اعمال شود چون با این اقدام مبادلات بازرگانی ما تقویت می شود.

محمودرضا معموری عصر امروز ۲۷‌ بهمن ماه در کارگروه توسعه صادرات استان با اشاره به اینکه گذر و بازارچه مرزی از نیازمندی های مهم استان است، اظهار کرد: این موضوع در مصوبات سفر رئیس جمهوری به طور ملموس دیده شده که دلیل بر اهمیت بالای آن است.

وی تحقق موضوع گذر مرزی را بسیار مهم و تأثیرگذار در اقتصاد استان دانست و افزود: نماینده وزارت امور خارجه، دستگاه های اجرایی متولی و اتاق بازرگانی پیگیر این موضوع باشند.

معموری بر اهمیت موضوع صادرات تاکید کرد و ادامه داد: بخش خصوصی و کارخانجات تلاش برای صادرات دارند اما بخش دولتی هم کار تسهیلگری را باید انجام دهند.

وی، نقش گمرگ استان در صادرات و واردات را بسیار مهم تلقی کرد و گفت: گمرک ظرفیت خوبی برای استان و صادر کنندگان به شمار می رود بنابراین این نقش باید بیش از گذشته پررنگ تر باشد.

مهموری با بیان اینکه از بخش خصوصی انتظار داریم بازارهای جدید صادراتی را شناسایی کند، بر معرفی محصولات صادراتی به بازارهای هدف تأکید کرد و گفت: این معرفی با محوریت افزایش کیفیت و بسته‌بندی ارزنده و مطابق با سلیقه کشور هدف انجام شود.

وی افزود: بانک توسعه تعاون از ظرفیت خود برای تامین مالی صادرکنندگان استفاده کند.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان شمالی گفت: سند توسعه صادرات استان اگر نیاز به بروز رسانی دارد در دستور کار قرار گیرد و اعزام هیات های بازرگانی و انعقاد تفاهم نامه و برگزاری نمایشگاه های مختلف هم در دستور کار قرار گیرد.

وی بیان کرد: اقدامات و راهکارهای توسعه صادرات از طریق گمرک استان در نشستی با اعضای اتاق بازرگانی انجام شود.

معموری خاطرنشان کرد: افزایش ۲۳ درصدی صادرات نسبت به سال قبل در برنامه هفتم توسعه ذکر شده پس باید برنامه ریزی دقیق و هدف گذاری لازم صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha