نوربخش داداشی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: برای امروز ۲۲ آذر مه و آسمان قسمتی ابری تا ابری در ارتفاعات احتمال بارش پراکنده و از اواخر شب ورود موج بعدی بارش از مناطق شمال غرب را به استان پیشبینی میکنیم.
وی افزود: این موج سردتر و بارش اغلب در مناطق نیمه شمالی، شرق و جنوب شرق استان بهصورت بارش باران و برف، مه، در ارتفاعات برف تا اوایل یکشنبه شب ادامه خواهد داشت.
داداشی ادامه داد: برای روزهای دوشنبه و سهشنبه آسمان استان قسمتی ابری تا ابری، ارتفاعات مه آلود و سه شنبه شب در ارتفاعات بارش پراکنده برف پیش بینی می شود.
وی اظهار کرد: از نظر دمایی کاهش محسوس شش تا هشت درجهای دمای بیشینه طی امروز، فردا روند افزایش نسبی و یکشنبه کاهش محسوس دمای بیشینه را انتظار داریم.
این مقام مسئول گفت: طی این مدت دمای کمینه روند کاهشی خواهد داشت و یخبندان شبانه را برای اواسط هفته تا پایان هفته پیشبینی میکنیم.
انتهای پیام


نظرات