محسن دارابی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه طرح جابجایی میدان بار شهر کرمانشاه از سالها پیش مطرح شده، اظهار کرد: میدان بار شهر کرمانشاه حدود ۵۰ سال قدمت دارد و بسیار فرسوده و خطرآفرین است.
وی افزود: سقف بسیاری از غرفههای میدان بار کرمانشاه از تیر چوب است و با کوچکترین آتش سوزی، آتش سریعا به همه غرفههای اطراف کشیده میشود.
رئیس سازمان مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: از طرفی به واسطه وجود این میدان بار در وسط شهر و تردد بالای خودروها به آن شاهد ترافیک زیادی در خیابانهای اطراف آن هستیم و خودروهای سنگینی هم که برای تخلیه بار به میدان بار میآیند، برای جابجایی با مشکل مواجه میشوند.
وی اضافه کرد: باتوجه به وجود این مشکلات، از چندین سال قبل بحث جابجایی میدان بار کرمانشاه به خارج از شهر مطرح شد و برای پیدا کردن زمین، شهرداری با سرمایه گذارانی رایزنیها و توافقاتی داشت.
دارابی تاکید کرد: سال گذشته زمینی در نزدیکی مرکز تعویض پلاک کرمانشاه برای جابجایی میدان بار در نظر گرفته شد و حتی توافقات اولیه نیز با سرمایه گذار صورت گرفت، اما مشکلاتی پیش آمد و در ادامه سرمایه گذار هم از این همکاری منصرف شد.
وی با بیان اینکه فراخوان جذب سرمایه گذار برای انتقال میدان بار کرمانشاه داده شده، عنوان کرد: از کسانی که در اطراف شهر کرمانشاه زمینی با اولویت کاربری خدماتی و در مرحله بعد کاربری کشاورزی دارند که دسترسی مناسبی به محورهای مواصلاتی داشته و زیرساختهای اولیه را نیز داشته باشد، دعوت میکنیم تا برای اجرای طرح انتقال میدان بار کرمانشاه پای کار بیایند.
رئیس سازمان مشاغل شهری و فرآوردهای کشاورزی شهرداری کرمانشاه یادآورشد: برای احداث میدان بار جدید کرمانشاه به زمینی حدودا پنج تا شش هکتاری نیاز داریم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون مالکین غرفههای میدان بار کرمانشاه برای انتقال میدان بار موافقت کردهاند یا خیر نیز گفت: مالکین این غرفهها علاقه چندانی به جابجا شدن ندارند و میگویند ارزش ملک آنها در حال حاضر بالاست و نمیخواهند جابجا شوند، درحالیکه شرایط میدان بار کرمانشاه بسیار خطر آفرین است و باید این جابجایی صورت گیرد.
دارابی خاطرنشان کرد: غرفه داران میدان بار میتوانند غرفههای خود را داشته باشند، اما به عنوان یک بازار روز از این محوطه استفاده شود، نه میدان بار که میزان تردد در آن بسیار بالاست.
وی با تاکید براینکه جابجایی میدان بار کرمانشاه پیش از وقوع هر حادثهای نیاز به یک عزم استانی دارد، عنوان کرد: هرچند شهرداری متولی میدان بار است، اما برای بحث جابجایی این مکان نیاز به هماهنگی و همکاری سایر ارگانها مانند استانداری، محیط زیست، فرمانداری، امور اراضی، کمیسیون ماده ۵ و... نیز داریم.
انتهای پیام
نظرات