• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404081207145
  • خبرنگار : 50181

یک مسئول: امیدواریم تا سال آینده ۵۰ مگاوات انرژی خورشیدی در کرمانشاه وارد مدار شود

یک مسئول: امیدواریم تا سال آینده ۵۰ مگاوات انرژی خورشیدی در کرمانشاه وارد مدار شود

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب ابراز امیدواری کرد، تا قبل از پیک مصرف برق سال آینده، ۵۰ مگاوات انرژی خورشیدی در کرمانشاه وارد مدار بهره‌برداری شود.

جعفر الفتی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت انرژی تجدیدپذیر و نیروگاه‌های خورشیدی در استان کرمانشاه، گفت: در حال حاضر ۶.۶۷ مگاوات انرژی خورشیدی در استان کرمانشاه در دست بهره‌برداری است. از این میزان ۱.۵ مگاوات مربوط به نیروگاه خورشیدی «سمنگان»، حدود یک مگاوات مربوط به دستگاه‌های دولتی و بخشی نیز مربوط به نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس دستگاه‌های حمایتی است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۷ دستگاه در کرمانشاه تولید انرژی خورشیدی را خصوصاً از طریق نصب پنل‌های خورشیدی بر روی پشت بام در حال انجام دارند که لازم است مابقی دستگاه‌ها نیز به این سمت حرکت کنند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب به تولید برق حدود یک مگاواتی از طریق انرژی خورشیدی توسط دستگاه‌های اجرایی استان کرمانشاه و مصرف برق حدود ۲۵ مگاواتی که در این بخش داریم اشاره کرد و گفت: میزان تولید انرژی خورشیدی توسط دستگاه‌ها باید افزایش یابد.

الفتی‌نیا به نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دست احداث در استان نیز اشاره کرد کرد و یادآور شد: نیروگاه «پویا» با ظرفیت ۱۰ مگاوات در دست احداث است که امیدواریم هرچه زودتر به نتیجه برسد.

وی از نیروگاه‌هایی که در زمین‌های مازاد پست‌های برق در دست احداث نیز یاد کرد و ادامه داد: در این بخش نیز ۱۸ مگاوات تولید انرژی خورشیدی در نظر گرفته شده که امیدواریم به زودی شش مگاوات آن در شرق شهر کرمانشاه به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب از پیگیری برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی بزرگ مقیاس در استان نیز یاد کرد و گفت: پیگیری‌هایی صورت گرفته که امیدواریم بر اساس آن هلدینگ خلیج فارس در زمینه احداث نیروگاه خورشیدی در کرمانشاه پای کار بیاید.

 الفتی‌نیا با بیان اینکه احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر بزرگ مقیاس نیازمند پای کار آمدن سرمایه‌گذار بخش خصوصی است، گفت: شرکت برق منطقه‌ای غرب اقدامات لازم برای تسهیل روند از جمله صدور مجوزها را با جدیت پیگیری می‌کند.

وی در ادامه میزان ناترازی برق در کرمانشاه در زمان پیک مصرف برق را حدود ۲۰۰ مگاوات اعلام و اظهار کرد: امیدواریم تا قبل از پیک مصرف برق سال آینده حدود ۵۰ مگاوات انرژی خورشیدی در کرمانشاه وارد مدار شود. البته نباید فراموش کرد که قرار نیست همه این ناترازی از طریق انرژی خورشیدی جبران شود، بلکه راهکارهای دیگری نیز در دستور کار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha