علیاصغر دریایی، در مراسم پایانی چهارمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاههای خبری استان که امروز، ۲۸ بهمن در سالن اجتماعات شهرداری سنندج برگزار شد، گفت: با تلاش و پیگیری رسانهها و همت خانه مطبوعات امروز چهارمین دوره جشنواره استانی مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری به ایستگاه پایانی خود رسیده است.
وی با اشاره به اینکه برگزاری این جشنواره زمینهساز رفع مشکلات و آسیبهای موجود و توسعه همه جانبه استان کردستان خواهد بود، افزود: امروز جنگها، دیگر جنگ سخت نبوده و به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است، در این عرصه افکار و اندیشهها مورد هجمه قرار گرفته، لذا رسانهها باید از فرهنگ، باورها، اعتقادات، آداب، رسوم و سنن مردم صیانت کرده و نقش فعالان در این عرصه داشته باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اشاره به اینکه رسانههای محلی نقش ویژهای را در این عرصه دارند، بیان کرد: رسانههای محلی باید فرهنگهای بومی و محلی را برجسته کنند و این نقش امیدآفرینی و امیدبخشی را در جامعه ایفا کنند.
وی با اشاره به اینکه رسانههای بومی- محلی میتوانند در افزایش تعاملات بین قومی و همبستگی اجتماعی نقش جدی را داشته باشند، افزود: مطبوعات محلی به عنوان قطب وزین فرهنگ و رسانه نقش ویژهای را در عرصه آسیبشناسی اجتماعی و کاهش آنها و نقش مانایی در توسعه فرهنگی داشته و میتوانند افق روشنی را برای جامعه ترسیم کنند.
دریایی یادآور شد: رسانههای گروهی میتوانند در کنار انعکاس اخبار و تحلیل آنها راهکارهای عملی برای دردهای پیدا و پنهان جامعه ارائه دهند و مسئولان را در این بخش یاری بدهند.
وی یادآور شد: رسانهها و روزنامهنگار از بزرگنمایی و سیاهنمایی بپرهیزند و رعایت انصاف را در ارائه مطالب داشته باشد تا اثرگذاری لازم را داشته باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: ما در کنار برنامههای فرهنگی و قرآنی نگاه ویژهای به بخش رسانه استان داریم که برگزاری این جشنواره در این راستا صورت گرفته است.
انتهای پیام
نظرات