موسی ریحانی فرد در گفت و گو با ایسنا با اشاره به لزوم چهار خطه شدن محور رامشیر به ماهشهر اظهار کرد: پروژه پروژه باند دوم و چهارخطه شدن محور مواصلاتی رامشیر - ماهشهر در قالب طرح ملی و در دو قطعه ۱۰ کیلومتری از سمت رامشیر در حال اجرا است.
وی افزود: ۱۰ کیلومتر اول (قطعه اول) ۴۵ درصد و ۱۰ کیلومتر دوم (قطعه دوم) ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
ریحانی فرد بیان کرد: حدود ۸۲ میلیارد تومان از معوقات پیمانکاران قطعه یک و دو باقی مانده و همچنین حدود ۱۳۰ میلیارد تومان دیگر برای تکمیل این دو بخش مورد نیاز است.
رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان رامشیر افزود: برای تکمیل این محور ارتباطی پر تردد قطعه ۱۳ کیلومتری سوم و یک پل ۱۰۰ متری در مرحله برگزاری مناقصه قرار دارد.
ریحانی فرد یاداور شد: پیشرفت فیزیکی پروژه جلوتر از پرداختهای مالی است و در این خصوص کمکاری رخ نداده است. در صورت تامین بودجه در یک بازه زمانی ۱۸ ماهه میتوان این پروژه مهم را به سرانجام رساند و از کاهش خسارت جانی، مالی و حوادث جادهای با توجه به اینکه این مسیر یکی از مسیرهای مهم ترانزیتی محصولات پتروشیمی بندر ماهشهر است، جلوگیری کرد.
انتهای پیام
نظرات