مهدی زندیهوکیلی در دیدار با معاون وزیر آموزش و پرورش با باین اینکه مسائل آموزش و پرورش را بصورت ویژه پیگیری میکنیم، اظهار کرد: استان مرکزی علیرغم اینکه بعنوان یک استان صنعتی و تولیدی مشهور است و امسال در حال رکوردشکنی صادرات غیرنفتی است، یک استان فرهنگی نیز است.
زندیهوکیلی خاطرنشان کرد: استان مرکزی مرکز تولید دانش و علم است و باید این ظرفیت فرهیختگی را برای استان حفظ کنیم که البته تنها رهگذر آن آموزش و پرورش است.
وی همچنین با اشاره به تأکیدات رئیس جمهوری بر نهضت توسعه عدالت آموزشی گفت: مدارس کانکسی استان حذف شده و مدارس سنگی و کپری نداریم، اما در مرکز استان و شهر ساوه که تراکم دانشآموز زیاد است، باید برای توسعه فضاهای آموزشی تلاش کنیم. همچنین نوسازی مدارسی که نیاز به بازسازی دارند از دیگر اولویتهاست.
زندیهوکیلی، خیرین مدرسهساز را پشتوانهای قوی برای آموزش و پرورش دانست و افزود: در استان مرکزی نیز با همت خیرین کارهای خوبی آغاز شده و در این دولت با عزم جهادی به اهداف مدنظر رئیس جمهوری در حوزه آموزش و پرورش خواهیم رسید.
وی تصریح کرد: تمام سیستمهای گرمایشی مدارس استان مرکزی نوسازی شده است، گفت: تعدادی از مدارس عمدتاً در روستاها، یا سرویس بهداشتی ندارند یا دارند ولی فرسوده است، لذا با استفاده از ظرفیتهای جهادی در تلاشیم این مشکل را هم برطرف کنیم.
استاندار مرکزی همچنین اظهار کرد: با توجه به مسئله ناترازی انرژی در کشور و اینکه استان مرکزی یک استان صنعتی است و وجود مشکل آلودگی هوا، لذا برای توسعه نیروگاههای خورشیدی در استان ۱۰ برنامه تدوین شد که یکی از این برنامهها مربوط به مدارس است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استاندار مرکزی، زندیهوکیلی گفت: برنامهریزی شده که با حمایت خیرین، پنلهای خورشیدی را بر بام مدارس نصب کنیم تا هم در مسیر رفع ناترازی گام برداریم و هم برای مدارس درآمد پایداری از محل فروش برق تولیدی ایجاد کنیم تا در نگهداری مدارس هزینه شود.
انتهای پیام
نظرات