پزشکان متخصص و پرستاران دلسوز و جهادگر بیمارستان سیار ۹۲ تختخوابی برکت که از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است با استقرار در محرومترین نقاط کشور به صورت کاملاً رایگان پذیرای محرومان میشوند تا مرحمی بر دردهای آنها باشند. این بیمارستان در تاریخ ۱۸ بهمن در شهر کوچک ینقاق از توابع شهرستان گالیکش مستقر و تا عصر روز گذشته به بیش از ۱۹ هزار نفر خدمات پزشکی رایگان ارائه کردند.
بیمارستان سیار ۹۲ تختخوابی بنیاد برکت یک بیمارستان واقعی و مجهز با تمامی امکانات بود، از داروخانه تا اتاق عمل از بخش قلب و بینایی سنجی تا خدمات دندانپزشکی و سونوگرافی، هر آنچه که یک بیمار به آن نیاز داشت در این بیمارستان به نحو احسن وجود داشت.
یک بانوی بیمار میانسال در گفت وگو با خبرنگار ایسنا ضمن تقدیر از پزشکان جهادگر گفت: در روزهای گذشته نیز به این مرکز مراجعه کرده و از خدمات دندانپزشکی و ارتوپدی استفاده کردم و امروز نیز با دستور پزشک زنان این مرکز منتظر نشستهام تا سونوگرافی انجام دهم.
شهناز میرشکار با بیان اینکه علی رغم استقبال زیاد مردم و شلوغی بیمارستان پرستاران و پزشکان با روی خوش جوابگوی بیماران هستند، گفت: هزینههای درمان برای اهالی این منطقه که اکثریت فقط بیمه روستایی دارند بسیار سنگین است علاوه بر آن مسافت زیادی را باید برای دسترسی به بیمارستان و پزشکان متخصص طی کنیم که مجموع این عوامل باعث میشود خیلی دیر و تنها در هنگامی که درد به اصطلاح امانمان را ببرد راهی مراکز درمانی شویم.
صغری سنرگل نیز در گفت وگو با ایسنا گفت: خدمات بیمارستان رایگان است اما با توجه به نیاز و استقبال زیاد مردم از مسئولان تقاضا داریم زمان استقرار بیمارستان را افزایش دهند تا مردم بیشتری بتوانند از خدمات آن بهرهمند شوند.
«دکتر نفیسه پورزاد»، متخصص زنان و زایمان، شاغل در بیمارستان شهدای ۱۲ دی شهرستان گنبدکاووس و از پزشکان جهادگر حاضر در بیمارستان سیار بنیاد برکت به خبرنگار ایسنا گفت: با توجه به اینکه شهرستان گالیکش جز شهرستانهای کم برخوردار کشور است با هدف خدمت به مردم به این بیمارستان آمدم تا مرحمی بر دردهای مردم باشم.
این پزشک گنبدی با اشاره به استقبال کم نظیر مردم از بیمارستان سیار گفت: بیمارستان برکت، یک بیمارستان سیار با امکانات پیشرفته است و اکثریت خدمات در این بیمارستان ارائه میشود، با توجه به اینکه مردم اغلب از مسیرهای دور و صعب العبور به این بیمارستان مراجعه میکنند از مسئولان بنیاد تقاضا دارم شرایط گرفتن پاپ اسمیر را نیز فراهم کنند تا بتوانیم در این زمینه نیز غرابگری انجام داده و به بیماران خدمات بدهیم.
پورزاد با اشاره به اینکه برای سومین بار است که در بیمارستان سیار حضور دارم، گفت: پیش از این نیز یکبار در بیمارستان سیار در مسیر کربلا به صورت افتخاری حضور یافتم و یک نوبت هم در بیمارستان صحرایی در روستاهای اطراف گنبدکاووس به بیمارات خدمات ارائه کردم.
خدمات دهی به بیماران محروم یک فرصت ناب و کم نظیر برای پزشکان است
وی با بیاناینکه امیدوارم وجودم منشأ خیر و سلامتی برای بیماران باشد، گفت: فرصت خدمات دهی به بیماران یک فرصت ناب و کم نظیر برای پزشکان است و از خداوند میخواهم باز هم این توفیق را به من بدهد.
مسئول قرارگاه سلامت بنیاد برکت کشور در گفت وگو با ایسنا، با تأکید اینکه هیچ بیماری دست خالی از اینجا نمیرود، گفت: در این بیمارستان روزانه به طور متوسط به بیش از هزار و ۵۰۰ بیمار خدمات رایگان ارائه میشود.
سهراب محمدی بیان کرد: بیمارستان ۹۲ تختخوابی بنیاد برکت یکی از کاملترین و مجهزترین بیمارستانهاست که مجهز به بخشهای سنوگرافی، رادیولوژی، اتاق عمل، داروخانه، آزمایشگاه، تصویربرداری، بینایی سنجی و دندانپزشکی بوده و تمامی خدمات کاملاً رایگان در اختیار بیماران قرار میگیرد.
محمدی با اشاره به اینکه بیماران از تمامی گروههای سنی بودند، ادامه داد: بیش از ۴۵۰ قلم دارو به ارزش تقریبی ۷۰ میلیارد ریال تأمین شده و به رایگان در اختیار بیماران قرار میگیرد.
این مقام مسئول با بیان اینکه بیمارستان سیار برکت در ۶ ماه دوم سال در سه استان کرمانشاه، خوزستان و گلستان مستقر بوده و به بیماران خدماترسانی کرده است، افزود: این بیمارستان در استانهای مختلف کشور پس از بررسیهای میدانی در مناطق محروم که فاقد بیمارستان هستند مستقر میشود.
مسئول قرارگاه سلامت بنیاد برکت کشور اضافه کرد: ارزش این بیمارستان و تجهیزات آن که برای نخستین بار به گلستان آورده شده بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال است.
سهرابی با بیان اینکه تعداد ۱۵۰ پزشک متخصص، پزشک عمومی. پرستار و کادر درمان از سراسر کشور در این بیمارستان به بیماران خدمات ارائه میدهند، گفت: بیمارستان صحرایی به نوبت در همه استانهای مستقر میشود اما پیگیر وضعیت درمان بیمارانی که در این بیمارستان تحت درمان قرار گرفتهاند هستیم و برنامههای درمانی به صورت مستمر ادامه دارد.
مسئول قرارگاه سلامت بنیاد برکت کشور گفت: یک نفر مشکوک به سرطان در بیمارستان سیار گالیکش شناسایی شد که در صورت مثبت بودن آزمایشهای نهایی و نمونهبرداری به مرکز جامع سرطان کشور معرفی خواهد شد تا از خدمات رایگان این مرکز بهرهمند شود.
بهرهمندی بیش از ۱۹ هزار نفر از خدمات پزشکی رایگان در گالیکش
محمد ممشلی، در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: بیمارستان ۹۲ تختخوابی سیار بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از۱۸ بهمن لغایت ۲۸ بهمن به مدت ۱۰ روز در ینقاق گالیکش راهاندازی شد.
وی افزود: با توجه به اینکه رویکرد بنیاد برکت و ستاد اجرایی محرومیت زدایی در مناطق کم برخوردار بوده لذا حوزه سلامت یکی از اولویتهای خدمترسانی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است که برای توانمندسازی در حوزههای اقتصادی و فرهنگی و آموزشی و سلامت در این منطقه مستقر شده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گلستان تصریح کرد: رادیولوژی، سونوگرافی، اتاق عمل، زنان و زایمان، اعصاب و روان، دندانپزشکی، چشم پزشکی و فرم عینک به همراه ۴۵۰ قلم دارو به طور رایگان در اختیار قشر ضعیف و کم برخوردار جامعه قرار گرفت.
این مقام مسئول ادامه داد: برپایی بیمارستان ۹۲ تختخوابی سیار بنیاد برکت در این استان و گالیکش به سبب نبود بیمارستان در این شهرستان بوده است.
ممشلی با بیان اینکه بیشترین مراجعین در قسمت دندانپزشکی و چشم پزشکی بوده است، افزود: در این بیمارستان سیار به ۱۹ هزار و ۴۰۴ نفر با حضور ۹۰ متخصص با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و کادر درمان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و فرمانداری گالیکش و استانداری در منطقه ینقاق گالیکش خدمترسانی شد.
وی خدمترسانی به مناطق محروم را از وظایف ستاد اجرایی فرمان امام( ره) برشمرد و گفت: در این مدت ۴ هزار و ۸۱۸ نسخه دارویی رایگان از طریق ۶۰ پزشک عمومی، ۹۰پزشک متخصص و فوق تخصص و ۶۵۰ نفر از سایر عوامل پرستاری، آزمایشگاهی انجام شد.
انتهای پیام
نظرات