• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403112921180
  • خبرنگار : 50617

بی‌مهری مسئولان در حق ورزشگاه ۸۰ ساله ساری

بی‌مهری مسئولان در حق ورزشگاه ۸۰ ساله ساری

ایسنا/مازندران استادیوم «شهید متقی» ساری با بیش از ۸۰ سال قدمت در کنار استادیوم شهید شیرودی تهران، به عنوان قدیمی‌ترین استادیوم کشور نامیده می‌شود، اما این ورزشگاه که در ساری مرکز استان مازندران قرار دارد در حال حاضر شرایط خوبی ندارد.

محمد دوستی سرپرست هیات دو و میدانی استان مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه استادیوم شهید متقی قدیمی‌ترین استادیوم مازندران است، گفت: مردم مازندران خاطرات بسیار زیادی از گذشته تاکنون از این استادیوم دارند.

وی با اعلام اینکه عملیات عمرانی این پروژه در تاریخ ۲ آذرماه سال ۱۳۹۸ آغاز شد، افزود: در دوره مدیریت احمد حسین‌زادگان استاندار  وقت مازندران، کلنگ این پروژه بر زمین زده شد اما بودجه‌ای برای ساخت آن نبود؛ این پروژه بر زمین ماند و تحویل بسیج سازندگی داده شد.

بی‌مهری مسئولان در حق ورزشگاه ۸۰ ساله ساری

سرپرست هیات دو و میدانی استان مازندران با تاکید بر اینکه آهن آلات این استادیوم تخلیه شد و با حضور کارشناس دادگستری و نماینده دستگاه ورزش برای دپو به مکان دیگری منتقل شد، خاطرنشان کرد: تاکنون اطلاعی از هزینه فروش آهن آلات نداریم.

این مسئول با اظهار اینکه بخشی از ضلع شمالی این پروژه با بودجه‌ای که محمدعلی نوبخت فرماندار ساری تزریق کرد؛ پایه گذاری شد، بیان کرد: اماکن ورزشی در انزوای خود، افراد سودجویی دارند که به دنبال متروکه کردن و واگذاری آنها به بخش خصوصی هستند اما در این مدت با بیمه‌هایی که انجام دادیم خوشبختانه این اتفاق برای استادیوم متقی رخ نداده است.

وی با اعلام اینکه این استادیوم فاقد برق، آب، گاز و سرویس بهداشتی است، یادآور شد: ورزشکاران با استفاده از سوخت نفت خود را گرم می‌کنند.

محمد دوستی با عنوان اینکه در ۲ سال گذشته ورزشکار پرش ارتفاع ما به همراه تیم ملی در مسابقات آسیایی در کویت شرکت کرد، گفت: در این شرایط اسفناک نوجوانان و جوانانی داریم که تلاش می‌کنند به جایگاه بالای ورزشی دست یابند.

او با اذعان اینکه استادیوم شهید متقی تنها استادیوم دو و میدانی رو باز مازندران است، تصریح کرد: در دوره سفر نخست شهید رئیسی به مازندران این پروژه جزء پروژه‌هایی که مورد بازدید قرار گرفتند نبود؛ اما در سفر دوم ایشان به مازندران، وزیر وقت در این استادیوم حضور پیدا کردند و گفتند که از این استادیوم خاطره بسیاری دارند و این پروژه باید تکمیل شود.

سرپرست هیات دو و میدانی استان مازندران این استادیوم را یک مکان عمومی برشمرد و افزود: این مکان ورزشی باید برای مردم حفظ شود زیرا مردم با خشت خشت آن خاطره دارند.

بی‌مهری مسئولان در حق ورزشگاه ۸۰ ساله ساری

بی‌توجهی مسئولین به استادیوم شهید متقی

او با اعلام اینکه طبق وزارت ورزش و جوانان زمانی می‌توان مجموعه‌ای را به بخش خصوصی واگذار کرد که از آن مجموعه ۲ الی ۳ مورد مشابه نیز وجود داشته باشد، گفت: ما تنها یک استادیوم دو و میدانی رو باز در مازندران داریم اما مسئولین شهری ما پیگیر این پروژه بر زمین مانده نیستند.

دوستی با اشاره به اینکه این مکان را دولت به مردم داده و باید در اختیار مردم باشد، بیان کرد: اگر این استادیوم به بخش خصوصی واگذار شود ممکن است ورزشکاران دیگر نتوانند به فعالیت ورزشی خود ادامه دهند.

سرپرست هیات دو و میدانی استان مازندران از رسانه‌ها خواست با مطالبه‌گری خود از مسئولین بخواهند که این استادیوم برای مردم این شهر با شرایط دولتی ساخته شود.

وی با عنوان اینکه این پروژه باید طی مدت زمان ۱۸ ماهه به اتمام می‌رسید، ادامه داد: ضلع جنوبی این پروژه حذف شد و ضلع شمالی که ۳ طبقه بود را به ۲ طبقه کاهش دادند.

دوستی خاطرنشان کرد: مجدداً تصمیم براین شد که ضلع شمالی به ۳ طبقه بازگردد و در ضلع جنوبی اقدامات کوچکی انجام شود.

بی‌مهری مسئولان در حق ورزشگاه ۸۰ ساله ساری

بسیج سازندگی برای استادیوم شهید متقی هزینه نکرد

این مسئول با بیان اینکه بسیج سازندگی مدعی است که برای این پروژه هزینه کرده و هزینه خود را دریافت نکرده است، تصریح کرد: هیچ مبلغی از سوی بسیج سازندگی برای این استادیوم هزینه نشده است و نمایندگان مجلس نیز پیگیری این موضوع مهم را در خانه ملت به فراموشی سپردند.

به گزارش ایسنا؛ استادیوم «شهید متقی» ساری با بیش از ۸۰ سال قدمت در کنار استادیوم شهید شیرودی تهران، به عنوان قدیمی‌ترین استادیوم کشور نامیده می‌شود، اما این ورزشگاه که در ساری مرکز استان مازندران قرار دارد در حال حاضر شرایط خوبی ندارد.

در سال ١٣٧۴ پیست دو و میدانی و چاله پرش ارتفاع در این استادیوم نصب شد، اما در سال ۱۳۸۰ و در زمان دیدار بین شموشک و پرسپولیس از سری مسابقات جام حذفی فوتبال کشور، بخشی از سکو و سقف این سازه ورزشی فرو ریخت و منجر به فوت ٢ هوادار و صدمات جسمی شدید از جمله قطع نخاع برای چند هوادار فوتبال شد و همچنین مجموعه استادیوم ورزشی شهید متقی ساری به دنبال این حادثه خسارت‌های زیادی متحمل شد.

بی‌مهری مسئولان در حق ورزشگاه ۸۰ ساله ساری

در سال‌های گذشته بارها تصمیماتی مبنی بر بازسازی و عمران استادیوم شهید متقی ساری مطرح شد که سرانجام در آذر سال ۱۳۹۸ عملیات بازسازی آغاز شد، اما از آن زمان به بعد، به جز ساخت سکوی بتنی ضلع شمالی ورزشگاه، اتفاق چشمگیر دیگری در این استادیوم رخ نداده است.

 بسیاری از علاقمندان فوتبال در شهرستان ساری، این بی‌توجهی و عدم رسیدگی به استادیوم خاطره‌انگیز شهرشان را تلاش برخی افراد در جهت تخریب، فرسایش و انزوای استادیوم و سپردن کار به شرکت‌های خصوصی و تغییر کاربری آن به مراکز تجاری می‌دانند که در حال حاضر با تلاش هیات دو و میدانی شهرستان ساری که متولی این مجموعه است، از تغییر کاربری این مکان ورزشی جلوگیری به عمل آمده است.

بی‌مهری مسئولان در حق ورزشگاه ۸۰ ساله ساری

ازسوی دیگر به دلیل نبودن فضای مناسب در ساری برای دیگر ورزش‌ها مانند دو و میدانی، هیات این رشته ورزشی، با هزینه شخصی و کمک ۲۰ میلیون تومانی اداره کل ورزش و جوانان استان مازندران، ناچارا مکان بسیار کوچک و غیر اصولی را در این استادیوم بازسازی کرده تا ورزشکاران قهرمان کشور و استان به تمرینات خود ادامه دهند و محلی برای نگهداری تجهیزات دو و میدانی وجود داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha