• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403112921663
  • خبرنگار : 50605

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان:

رشد اقتصادی ۸ درصدی برای اصفهان هدف‌گذاری شده است

رشد اقتصادی ۸ درصدی برای اصفهان هدف‌گذاری شده است

ایسنا/اصفهان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان گفت: رشد اقتصادی هشت درصدی برای این استان همسو با سیاست‌های اقتصاد ملی هدف‌گذاری شده که متناسب با پیشران‌های هر شهرستان عملیاتی می‌شود.

کوروش خسروی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: همسو با سیاست کلی اقتصادی دولت چهاردهم، رشد ۸ درصدی اقتصاد استان اصفهان هدف‌گذاری شده که برای تحقق آن تمام ظرفیت‌های مؤثر در این حوزه فعال خواهند شد.

وی افزود: این رشد هشت درصدی برای هر شهرستان متناسب با پتانسیل و پیشران‌های آن منطقه پیش‌بینی‌شده تا سیر شهرستانی، استانی و ملی برای دستیابی به این هدف طی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان با بیان اینکه هر شهرستان این استان دارای ظرفیت‌های اقتصادی مختص خود است، بیان کرد: این پتانسیل‌ها شناسایی و برنامه‌ریزی برای دستیابی به آن صورت می‌گیرد.

خسروی معتقد است توازن اقتصادی باید در همه نقاط استان اصفهان ایجاد شود و تنها در بخشی از مناطق شاهد رشد و پیشرفت نباشیم و در بعضی از نقاط نیز اتفاقاتی رقم نخورد و بی‌عدالتی ایجاد شود.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های شهرستانی و سفرهای مسئولان و کارشناسان اقتصادی این برنامه‌ریزی انجام خواهد شد و سهم کل استان اصفهان برای رشد اقتصادی پیش‌بینی می‌شود.

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و کسب و کارهای جدید برای توسعه اقتصادی ضروری بوده و باید تکنولوژی در خدمت بخش‌های مختلف اقتصادی قرار گیرد.

خسروی یادآور شد: ناترازی انرژی و کمبود منابع با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین قابل جبران بوده و هزینه‌های اقتصادی و تولید را نیز کاهش می‌دهد و به منفعت سرمایه‌گذار کمک خواهد کرد.

به اعتقاد وی، تکمیل زنجیره تولید و رفع کمبودها با کسب و کارهای جدید و تکنولوژی امکان‌پذیر بوده و امکان سرمایه‌گذاری بیشتر و با هزینه‌های کمتر را فراهم می‌کند که باید در هر بخش کارشناسان برای این موضوع نظریه داده و نقش آن را پر رنگ کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان، خاطرنشان کرد: فعالیت اتحادیه‌ای و مجموعه‌ای برای سرمایه‌گذاری بیشتر، برندسازی و توسعه اقتصادی و کسب درآمد بیشتر ضروری بوده و تولیدکنندگان به این موضوعات توجه داشته و همکاری‌های مشترک را آغاز کنند و تنها مطالبات را از دولت نداشته باشند و با همکاری جمعی به اهداف بزرگ برسند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha