به گزارش ایسنا، بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۸ هزار و ۵۹۸ تن معادل ۵۶ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۱ هزار و ۵۸۷ تن، بز و بزغاله با ۲٬۳۱۵ تن و سایر انواع دام با ۷۳۰ تن بهترتیب ۳۴٫۹ درصد، هفت درصد و ۲٫۱ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در دی ۱۴۰۳ با ماه مشابه سال ۱۴۰۲ نشاندهنده کاهش یک درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
مقدار تولید گوشت در دی ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۲ برای گوسفند و بره دو درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ۱۸ درصد و برای شتر و بچهشتر ۴۶ درصد کاهش و برای بز و بزغاله دو درصد و برای گاو و گوساله دو درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در دی ۱۴۰۳ نسبت به ماه قبل (آذر) در حدود سه درصد افزایش داشته است.
بررسی نتایج حاصل از سایر طرحهای آمارگیری در زیربخش دام نشان میدهد که بخشی از کشتار دام، بهویژه دام سبک، در خارج از کشتارگاههای رسمی انجام میشود که آمار مربوط به این نوع کشتار در این طرح لحاظ نشده است.
انتهای پیام
نظرات