• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۱:۰۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403120100858
  • خبرنگار : 50673

استاندار هرمزگان مطرح کرد

لزوم توسعه زیرساخت‌های شهر جدید خلیج فارس / تبدیل هرمزگان به قطب تجاری

لزوم توسعه زیرساخت‌های شهر جدید خلیج فارس / تبدیل هرمزگان به قطب تجاری

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان با اشاره به قابلیت‌های این استان برای تبدیل شدن به یک هاب تجرای در منطقه، خواستار حمایت وزارت راه و شهرسازی از توسعه زیرساخت‌ها در هرمزگان و احداث شهر جدید خلیج فارس شد.

محمد آشوری تازیانی امروز، چهارشنبه اول اسفند، در دیدار با شهرام ملکی معاون وزیر راه و شهرسازی و سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید، با اشاره به جایگاه استراتژیک این استان گفت: هرمزگان بعنوان نقطه صفر ارتباطات دریایی و تجاری، جایگاهی منحصر به فرد در کشور دارد. اینجا نه‌تنها مرکز ثقل پهنه دریایی ایران است، بلکه به دلیل موقعیت جغرافیایی‌اش، بطور مستقیم با پنج کشور حاشیه جنوبی خلیج فارس در ارتباط است.

استاندار هرمزگان ادامه داد: این موقعیت بی‌نظیر می‌تواند هرمزگان را به یکی از قطب‌های تجاری و اقتصادی مهم در سطح بین‌المللی تبدیل کند.

آشوری در خصوص طرح پیشنهادی خود برای تبدیل هرمزگان به هاب تجاری، گفت: برای انجام چنین پروژه‌ای، نیاز به عزم ملی داریم. اگر تمام دستگاه‌ها و ارگان‌ها باهم متحد شوند، می‌توانیم زیرساخت‌های لازم را فراهم کرده و هرمزگان را به یک مرکز تجاری تبدیل کنیم.

وی همچنین تأکید کرد: این طرح نه‌تنها مشکلات توسعه‌ای استان را حل می‌کند، بلکه می‌تواند به ساماندهی بنیادهای تمدنی جدید در منطقه کمک کند و فرصتی برای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی در بخش‌های مختلف فراهم آورد.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان درباره اهمیت این پروژه برای مردم استان نیز اظهار کرد: این طرح می‌تواند موجب ایجاد اشتغال پایدار و بهبود کیفیت زندگی مردم استان شود و سرخوردگی اجتماعی را کاهش دهد.

استاندار هرمزگان در پایان گفت: ما باید تمام ظرفیت‌های استان را برای تحقق این پروژه بزرگ به کار بگیریم و به دنبال جذب صنایع و سرمایه‌گذاری‌های کلان باشیم. این پروژه می‌تواند به یکی از بزرگترین دستاوردهای اقتصادی کشور تبدیل شود.

آشوری با اشاره به ایده ساخت شهر جدید خلیج فارس و تصویب این طرح، از معاون وزیر راه و شهرسازی خواست تا با حمایت‌های خود، روند اجرایی این پروژه را تسریع کند.

 انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۰۸:۵۹

انشاالله اقای مهندس عاشوری دیدگاهای خوبی نسبت به استان دارد باهمکاری مردم خوب هرمزگان ودولت جمهوری اسلامی حتمامحقق میشودبیاری خداوند