• پنجشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403120201113
  • خبرنگار : 50037

فرماندار کبودراهنگ:

با ادارات پرمصرف انرژی برخورد می‌شود

با ادارات پرمصرف انرژی برخورد می‌شود

ایسنا/همدان فرماندار کبودراهنگ گفت: با اداراتی که مدیریت مصرف انرژی را رعایت نکنند برخورد جدی خواهد شد.

سید ایوب موسوی پنجشنبه ۲ اسفند در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان، اظهار کرد: صرفه‌جویی و مدیریت مصرف گاز و برق، سبب جلوگیری از افت فشار گاز و قطعی برق خواهد بود.

وی‌ با بیان اینکه همه ما باید در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنیم، تصریح کرد: اصحاب رسانه با فرهنگسازی و ترویج این پویش، سهم‌ مهمی در پیوستن آحاد مردم و نهادینه کردن آن دارند.

موسوی با بیان اینکه ادارات و تمامی دستگاه‌های اجرایی شهرستان باید در صف اول صرفه‌جویی و مدیریت مصرف انرژی باشند، تاکید کرد: این موضوع توسط اکیپ‌های بازرسی از ادارات مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت عدم رعایت با چنین اداراتی برخورد جدی می‌شود.

موسوی منور از همراهی مردم این شهرستان در صرفه‌جویی و رعایت الگوی مصرف قدردانی کرد و خواستار تداوم این روند برای عبور از این برهه شد.

وی با تأکید بر اینکه آمادگی ستاد مدیریت بحران متناسب هر فصل برای مقابله با حوادث، خاطرنشان کرد: ستاد مدیریت بحران مختص به یک زمان و فصل خاصی از سال نیست بلکه اعضای این ستاد باید برای مقابله با حوادث در هر زمان و مکانی آمادگی لازم را برای پیشگیری، مدیریت و اقدام مناسب داشته باشند.

موسوی اضافه کرد: با توجه به هشدارهای اداره هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی جدید، تمامی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران سطح شهرستان باید در آماده باش کامل باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha