• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1403120503051
  • منبع : ارتش جمهوری اسلامی ایران

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ خبر داد

پشتیبانی نیروهای زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش

پشتیبانی نیروهای زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش گفت: پشتیبانی مناسب و به‍موقع نیروهای زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش در دومین روز از مرحله اصلی رزمایش به‍خوبی به نمایش گذاشته شد.

به گزارش ایسنا به نقل از  قرارگاه رسانه‌ای رزمایش، امیر سرتیپ علیرضا شیخ سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش اذعان داشت: دراین مرحله، تکاوران نیروی دریایی با وجود عوارض و موانع متنوع طبیعی ضمن تسلط بر راهبردهای رزمی و رصد اطلاعاتی و عملیاتی یگان‍های نفوذکننده، مانع هرگونه فعالیت عملیاتی و تجسس اطلاعاتی دشمن شده و با پشتیبانی یگان‍های پدافند ساحلی که نسبت به اجرای آتش سبک و سنگین توپخانه‍ای بر روی اهداف از پیش تعیین شده اقدام کردند؛ در مدت زمان بسیار اندک توانستند پیشروی یگان‍های مهاجم را مهار و نفرات و ستون‍های تجمعی دشمن را منهدم کنند.
وی تصریح کرد: اجرای سلسله عملیات رزمی از جمله انهدام واحدهای شناور دشمن از سوی قایق‍های آذرخش و شهاب مجهز به راکت‍انداز، عملیات مین‍ریزی غیر کلاسیک از سوی قایق‍های هجومی رعد، عملیات دفاع ساحلی توسط توپخانه ساحلی و عملیات تخریبات ساحلی با موفقیت انجام شد.
سرتیپ شیخ اظهار کرد: عملیات تاخت، عملیات سقوط آزاد، ایجاد تله‍های انفجاری، عملیات هلی برن و تبادل عمودی یگان های تکاور نیز از جمله اقدامات تاکتیکی تیپ‍های تفنگ‍دار و تکاور نیروی دریایی ارتش بود.
سخنگوی رزمایش گفت: درکنار نیروهای جوان که عملیات رزمی را با چابکی و چالاکی انجام می‍دادند حضور اساتید و فرماندهان پیشکسوت ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار آن‌ها از نکات قابل توجه این مرحله از رزمایش بود که ضمن هدایت، ارائه مشاوره و راهنمایی‍های تاکتیکی لازم به نیروهای جوان، در ترسیم فضای منطقه رزمایش به صحنه رزم واقعی و تأکید بر تقویت نقاط قوت و همچنین توجه به راهبردهای رزمی در سواحل دریایی نقش حایز اهمیتی ایفا کردند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف رزمایش انجام تمرین‍ها و عملیات مشترک بین نیروهای چهارگانه ارتش است، افزود: ایجاد هم افزایی و هم‍پوشانی بین نیروهای عمل کننده در ارتقاء توان بازدارندگی و مقابله با تهدیدات بسیار حائز اهمیت است و به همین منظور ایجاد هماهنگی لازم بین نیروها و تجهیزات که از تنوع بالایی در نوع، تکنیک و تاکتیک به‍کارگیری برخوردار هستند، امری ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha