• دوشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1403120603780
  • خبرنگار : 90111

تصمیم نهایی باشگاه الهلال درباره ژسوس

تصمیم نهایی باشگاه الهلال درباره ژسوس

طبق اعلام روزنامه الشرق الاوسط عربستان باشگاه الهلال با وجود نتایج ناامیدکننده در هفته‌های اخیر قصد اخراج ژسوس را ندارد و به این سرمربی پرتغالی همچنان اعتماد خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، الهلال در هفته‌های اخیر لیگ عربستان نمایش ناامیدکننده‌ای داشته است. الهلال در ال‌کلاسیکو بزرگ عربستان با نتیجه 4 بر 1 برابر الاتحاد صدرنشین شکست خورد تا فاصله‌اش با صدر جدول رده بندی به 7 امتیاز افزایش پیدا کند.

هواداران الهلال به شدت از شکست برابر الاتحاد صدرنشین خشمگین هستند و خواستار اخراج سرمربی و چند بازیکن خارجی تیم شده‌اند.

روزنامه الشرق الاوسط عربستان اعلام کرد که باشگاه الهلال باوجود نتایج ناامیدکننده در هفته‌های اخیر قصد اخراج ژسوس را ندارد و به این سرمربی پرتغالی همچنان اعتماد خواهد کرد.

به این ترتیب ژسوس به کار خود ادامه خواهد داد و فعلا تغییری در نیمکت الهلال به وجود نخواهد آمد.

الهلال در فصل جاری هفته‌ها صدرنشین بود اما در 5 بازی اخیر خود 2 شکست، 2 تساوی و تنها یک پیروزی را کسب کرده است.

غیبت میتروویچ ماشین گلزنی الهلالی‌ها باعث شده تا این تیم در خط حمله به مشکل بخورد. این بازیکن صربستانی به شرایط بازی رسیده است و باید دید که وضعیت تیم محبوب آبی ‌وش در هفته‌های پیش رو چه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha