• سه‌شنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403120704607
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خبر داد

تولید بیش از ۳۷۰۰ تن گوشت مرغ در شهرستان زاهدان

تولید بیش از ۳۷۰۰ تن گوشت مرغ در شهرستان زاهدان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زاهدان از تولید افزون بر ۳۷۶۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان خبر داد.

مهدی شهرکی امروز در شورای تنظیم بازار افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۲ میلیون و ۸۹ هزار قطعه جوجه‌ریزی در ۲۶ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی انجام شده است. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زاهدان اظهار کرد: این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۶ درصد رشد داشته و تولید گوشت مرغ به تدریج به بازار مصرف عرضه شده است. 

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای خوداتکایی در تولید گوشت مرغ خبر داد و افزود: با سرمایه‌گذاری بیش از ۳۱۹۰ میلیارد ریال، ۱۵ واحد صنعتی جدید پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت ۶۳۸ هزار قطعه در حال احداث است. این پروژه‌ها با مشارکت بخش خصوصی شهرستان زاهدان اجرایی می‌شود. 

شهرکی میانگین پیشرفت فیزیکی واحدهای در دست اجرا را بین ۲۰ تا ۸۰ درصد اعلام و تأکید کرد: این اقدامات گامی مهم در جهت افزایش تولید و تأمین نیازهای داخلی منطقه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha