رضا جعفری عصرسه شنبه در گفتوگو با خبرنگاران با تاکید بر اینکه این هیئت با هدف بهبود وضعیت صادراتی استان و توسعه بازارهای هدف و بررسی آخرین روندهای صنعت غذا و نوشیدنی به این نمایشگاه اعزام شده بود، گفت: یکی از وظایف اصلی و ذاتی اتاق، بسترسازی در زمینه توسعه صادرات از طریق حضور در نمایشگاههای بینالمللی و برگزاری جلسات B2B است.
وی با بیان اینکه پروسه صادرات و واردات در کشور، به صورت مستقیم با وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان ملی استاندارد، سازمان دامپزشکی و معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ارتباط است، گفت: در این هیئت سعی کردیم علاوه بر نمایندگان بخش خصوصی و فعالان اقتصادی، مدیران استانی از این پنج نهاد در این هیئت حضور داشته باشند، تا علاوه آشنایی با فرایندهای اداری این حوزه، با تحولات روز در صنایع غذایی از نزدیک و به صورت عینی آشنا شوند.
وی با اشاره به برگزاری همایش توسعه صادرات صنایع غذایی ایران در حاشیه این نمایشگاه گفت: این همایش با هدف ارائه راهکارهای نوین برای بازاریابی و تبادل اطلاعات در سالن کنفرانس مرکزی نالج ویلیج دبی برگزار شد و بنده به عنوان سخنران اصلی در این همایش به ارائه نظرات و تجربیات خود پرداختم.
رئیس انجمن صنایع غذایی استان آذربایجانشرقی در ادامه به فرصتهای موجود در نمایشگاه Gulfood اشاره و بر لزوم تقویت همکاریها و انعقاد قراردادهای تجاری با کشورهای مختلف تأکید کرد و گفت: همایش مذکور با استقبال فعالان تجاری از کشورهای مختلف از جمله پاکستان، هند، کانادا و امارات متحده عربی روبهرو شد و جلسات B2B به منظور ایجاد ارتباطات تجاری مؤثر برگزار شد.
وی با تاکید بر اینکه نمایشگاه Gulfood 2025 به عنوان بزرگترین رویداد صنعت غذا و آشامیدنی در جهان محسوب می شود، حضور شرکت های فعال استان در حوزه صنایع غذایی در این رویداد را به عنوان یک گام مؤثر در جهت توسعه صادرات و معرفی توانمندیهای استان آذربایجان شرقی در عرصه بینالمللی عنوان کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز، در این نمایشگاه که با حضور بیش از ۵۵۰۰ غرفه از ۱۲۹ کشور برگزار شد، فعالان صنایع غذایی از جمله شیرینی و شکلات، خشکبار، لبنیات و محصولات پروتئینی حضور داشتند.
انتهای پیام
نظرات