• چهارشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۱۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403120805210
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون سیستان و بلوچستان:

اعتبارات بخش مشاغل خانگی به صورت کامل جذب نشده است

اعتبارات بخش مشاغل خانگی به صورت کامل جذب نشده است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با اشاره به مشاغل خانگی گفت: هنوز اعتبارات این بخش به صورت کامل جذب نشده و بعضی از مشکلات که مطرح می شود را در حال پیگیری هستیم.

محمد عزت یار در گفت وگو با ایسنا، افزود: مشاغل خانگی بیشتر خانواده محور هستند، بنابراین زنان نقش محوری‌تری در این حوزه دارند، ضمن اینکه گرایش زنان به کارآفرینی و راه‌اندازی واحدهای تولیدی هر چند کوچک و خانگی در سال‌های اخیر بیشتر شده است.

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان همچنین از تحقق ۷۲.۵۷درصدی تعهد اشتغال استان در طی سالجاری خبر داد.

وی تاکید کرد: با توجه به فرصت باقیمانده تاپایان زمان ثبت اشتغال در سامانه مربوطه، در حال حاضر عقب هستیم و امیدوارم دستگاه ها در مدت زمان باقیمانده، به تعهد خود عمل کنند.

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: براساس اطلاعات ثبت شده، از نظر بیشترین ثبت اشتغال، به ترتیب زاهدان با ثبت شش هزار و ۴۷۰ ایجاد اشتغال از کل ۱۲هزار و ۵۲۸ تعهد، زابل با ثبت سه هزار و ۱۷ اشتغال شده از میزان سه ۱۴۳۱ تعهد و شهرستان چابهار با دو هزار و ۶۲۴ اشتغال ثبت شده از میزان تعهد ۳۲۷۲ تعهد رتبه های برتر این بخش را در بین ۲۶ شهرستان به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha