• چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۲۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403121511066
  • منبع : نمایندگی اصفهان

مهلت سه‌ماهه برای تغییر رویه بانک‌های منفعل در اصفهان

مهلت سه‌ماهه برای تغییر رویه بانک‌های منفعل در اصفهان

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان با تاکید بر تغییر رویه بانک‌های منفعل در استان گفت: بانک‌های عامل استان باید برنامه‌ریزی جامعی برای جذب سرمایه‌گذاری و انتقال منابع بانکی به استان در سال جدید داشته باشند.

مهدی جمالی‌نژاد چهارشنبه ۱۵ اسفند، در کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان با تاکید بر لزوم ایجاد منبع اطلاعاتی جامع از تمامی بانک‌های استان اظهار کرد: این منبع اطلاعاتی باید شامل مشخصات افراد، واحدهای تحت مدیریت، تصمیمات اتخاذ شده و سایر اطلاعات مرتبط باشد تا امکان توزیع عادلانه و شفاف منابع فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از پایان سال جلسات فوق‌العاده با حضور مدیران عامل و دستگاه‌های نظارتی و نیز دستگاه‌های مرتبط برگزار شود، افزود: باید انرژی و زمان بهینه‌سازی شود تا در کمترین زمان ممکن، تصمیمات لازم اتخاذ شده و در دسترس مسئولان قرار گیرد.

استاندار اصفهان با تأکید بر تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ در سطح ملی و بین‌المللی بیان کرد: یکی از گام‌های مهم در زمینه بانکی تجهیز منابع مالی و انتقال منابع بانکی شرکت‌های بزرگ دولتی خارج استان و نیز جذب سرمایه‌گذاران خارجی برای مشارکت در پروژه‌های کلان استانی است.

جمالی‌نژاد با اشاره به بازگشت چرخه فعال شبکه بانکی گفت: اصفهان به‌عنوان قطب‌های اقتصادی و گردشگری،در اولویت این برنامه‌ها قرار دارند و در این راستا، جذب سرمایه‌گذاری در حوزه‌های هوش مصنوعی، انرژی‌های نو و گردشگری به‌طور جدی در دستور کار قرار گرفته است.

وی با تاکید بر ارزیابی فصلی عملکرد بانک‌ها و هدایت منابع مالی به سمت بانک‌های همیار و استاندارد،گفت: علاوه بر این، حل مسائل کشاورزی، حمایت از کارآفرینان و بازرگانان و بازگشت مطالبات بانکی به چرخه اقتصادی از جمله اولویت‌های دیگر این برنامه‌ها در سال جدید است و در همین راستا، جلسات فوق‌العاده با حضور تیم‌های اقتصادی و نمایندگان استان‌ها برگزار خواهد شد تا اقدامات لازم برای تحقق این اهداف انجام شود.

استاندار اصفهان بر نظارت بر ورود و خروج سرمایه‌های خارجی و جلوگیری از سوءاستفاده از منابع مالی اشاره و بیان کرد: این برنامه‌ها با هدف افزایش شاخص‌های اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به نقش کلیدی بانک‌ها در تحول اقتصادی و رشد سرمایه‌گذاری،اظهار کرد: نقش بانک‌ها در تامین مالی محوری است و در این زمینه لزوم تغییر نگرش مدیران اهمیت ویژه دارد، لذا به بانک‌هایی که فعال نیستند سه ماه فرصت داده می‌شود که در این زمینه تغییر رویه به نفع استان ایجاد کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان جمالی‌نژاد یکی از نکات کلیدی مطرح‌شده در این جلسه را اهمیت بانک‌ها در تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری و نقش محوری آن‌ها در توسعه اقتصادی برشمرد و افزود: بانک‌ها باید به سمت سرمایه‌گذاری حرکت کنند تا بتوانند به‌عنوان موتور محرکه رشد اقتصادی عمل نمایند.

وی در ادامه از تلاش‌های بی‌وقفه و دستاوردهای قابل توجه برخی از بانک‌ها تقدیر کرد و بیان کرد: مدیران عامل بانک‌های استان در ایام نوروز باید در دسترس بوده و بهترین خدمات را به مردم ارائه دهند و همچنین با توجه به ایام نوروز درخواست می‌شود دستگاه‌های خودپرداز بانکی نیز فعال باشد.

استاندار اصفهان در پایان از مدیران بانک‌ها خواست تا با انگیزه بیشتری در راستای تحقق اهداف اقتصادی گام برداشته و زمینه‌ساز رشد و توسعه پایدار در استان‌ باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha