• یکشنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۷:۱۷
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1403121912888

همکاری که کابوس گواردیولاست

همکاری که کابوس گواردیولاست

نونو اسپریتوی پرتغالی با هدایت سه تیم مختلف توانسته است برابر پپ گواردیولا به پیروزی برسد تا یک رکورد را خلق کند.

به گزارش ایسنا، روزهای کابوسوار منچسترسیتی در فصل جاری لیگ برتر انگلیس ادامه دارد. منچسترسیتی یک شکست دیگر را در لیگ جزیره تجربه کرد و این بار برابر تیم ناتینگهام فارست شگفتی‌ساز فصل جاری تن به شکست داد. جدال حساس ناتینگهام و منچسترسیتی با یک گل به سود شاگردان نونو اسپریتو به پایان رسید تا این تیم جایگاهش را در رده سوم جدول رده‌بندی لیگ برتر انگلیس مستحکم‌تر کند و به سه‌امتیازی آرسنال رده‌دومی برسد.

نونو اسپریتو باز هم نشان داد راه بردن تیم گواردیولا را خیلی خوب بلد است. این سرمربی پرتغالی تاکنون چهار بار و با هدایت سه تیم مختلف توانسته است برابر گواردیولا، اعجوبه دنیای مربیگری، به پیروزی برسد.

این برای نخستین بار از سال ۱۹۹۷ بود که ناتینگهام توانست برابر منچسترسیتی به پیروزی برسد و  این ارزش کار اسپریتو و شاگردانش را به‌خوبی نشان می‌دهد.

انتهای پیام