محمد جوادی امروز ۲۰ اسفند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف از تعدادی رستورانها و هتلهای شهرستان ضبط و معدوم شد.
وی افزود: با توجه به پیچیدگیهای امر نظارت از تالارها و رستورانهای واحدهای مذکور بایستی برای خرید گوشت قرمز از قصابیها فاکتور خرید تهیه نمایند بهنحوی که تاریخ خرید و نام قصابی مشخص باشد و در این رابطه ارائه پرینت ترازو نیز قابل قبول است.
جوادی تأکید کرد: رستورانها به ویژه تالارها درباره میزان گوشت مصرفی خود در زمان خرید دقت لازم را داشته باشند و از منجمد نمودن گوشت مرغ و قرمز تازه برای مصارف آتی خودداری نمایند.
مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و فرآوردههای خام دامی دامپزشکی شهرستان رفسنجان تصریح کرد: همه خودروهای حمل فرآوردههای خام دامی موظف هستند که قبل از تخلیه فرآورده برای بازدید به شبکه دامپزشکی شهرستان مراجعه نمایند. درغیر اینصورت شبکه درباره تائید گواهی مذکور در سیستم قرنطینه هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت و طبق مقررات برخورد خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات