• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404120603474
  • خبرنگار : 50188

معاون شهردار اعلام کرد

پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه «گذر غذا» در رفسنجان

پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه «گذر غذا» در رفسنجان

ایسنا/کرمان معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهرداری رفسنجان از پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه «گذر غذا» خبر داد.

سعید قندی چهارشنبه ۶ اسفند در حاشیه بازدید از روند احداث این پروژه گفت: این طرح پس از عبور از مرحله زیرساختی، وارد فاز دوم اجرایی شده و عملیات ساخت غرفه‌های عرضه غذاهای محلی و محوطه‌سازی آن در حاشیه شرقی بلوار ولایت، میدان ۲۲ بهمن آغاز شده است.  

وی با اشاره به اجرای این پروژه در زمینی به مساحت بیش از ۸۰۰۰ مترمربع افزود: تاکنون عملیات خاک‌برداری، تسطیح و جدول‌گذاری بخش عمده‌ای از طرح به پایان رسیده و ساخت حدود ۳۰ غرفه تخصصی برای عرضه غذاهای اصیل رفسنجانی به‌ویژه محصولات پسته‌محور، در حال انجام است.  

قندی هدف از اجرای «گذر غذا» را ترویج غذاهای سنتی رفسنجان، ایجاد اشتغال برای فعالان حوزه خوراک و تقویت هویت گردشگری شهر اعلام کرد و گفت: این مجموعه با معماری تلفیقی سنتی ـ مدرن، نورپردازی مناسب و مبلمان شهری، فضایی ایمن و جذاب برای خانواده‌ها و گردشگران فراهم خواهد کرد.  

وی با تأکید بر اهمیت این پروژه به‌عنوان یکی از طرح‌های اولویت‌دار عمرانی شهرداری رفسنجان بیان کرد: «گذر غذا» با هدف ترویج فرهنگ غذایی محلی، اشتغال‌زایی مستقیم برای بیش از ۱۰۰ نفر و جذب گردشگر طراحی شده است. 

معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهرداری رفسنجان افزود: با توجه به پیشرفت ۶۰ درصدی، پیش‌بینی می‌شود این پروژه در ماه‌های آینده به بهره‌برداری برسد و به یکی از جاذبه‌های شاخص ورودی شهر تبدیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha