• چهارشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۲۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403122215938
  • منبع : نمایندگی اصفهان

استاندار اصفهان:

اصفهان آماده همکاری اقتصادی و علمی با کشور زیمباوه است 

اصفهان آماده همکاری اقتصادی و علمی با کشور زیمباوه است 

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان گفت: براساس چارچوب چشم‌انداز ۲۰۳۰ و برای توسعه همکاری‌های اقتصادی دو کشور و به‌ویژه استان اصفهان و زیمباوه اعلام آمادگی می‌کنیم. 

مهدی جمالی‌نژاد، روز چهارشنبه ۲۲ اسفند در دیدار با سفیر جمهوری اسلامی «برایت کوپمبا» در تهران ضمن خیر مقدم بابت حضور در اصفهان اظهار کرد: شان و جایگاه کشورهای آفریقایی به‌ویژه زیمباوه در سیاست‌های خارجی جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه پیروزی مبارزات مردمی زیمباوه علیه آپارتاید و استعمار بسیار ارزشمنداست. 

وی افزود: بسیار خرسندیم که نهمین کمیسیون مشترک دو کشور در بهمن دو سال قبل با موفقیت در تهران برگزار شد و امیدواریم با پیگیری دو طرف توافقات اجرایی شود. 

استاندار اصفهان بیان کرد: کشور ایران از لحاظ برنامه‌های اصلاحات اقتصادی رییس جمهور زیمباوه حمایت می‌کند و در چارچوب چشم انداز۲۰۳۰ و برای توسعه همکاری‌های اقتصادی دو کشور و به‌ویژه استان اصفهان و زیمباوه اعلام آمادگی می‌کنیم. 

جمالی‌نژاد ادامه داد: با توجه به علاقه‌مندی دو کشور برای توسعه روابط اقتصادی از شرکت های فعال زیمباوه برای حضور در نمایشگاه‌های مختلف اصفهان دعوت می‌کنیم. 

جمالی‌نژاد گفت: با توجه به در پیش بودن دهمین کمیسیون مشترک دو کشور در آینده نزدیک و سفر رییس جمهور زیمباوه به تهران، آمادگی میزبانی از ایشان در اصفهان را داریم. 

وی در بخشی از صحبت‌های خود با اشاره به توسعه هوش مصنوعی، انرژی‌نو و خلاقانه بیان کرد: علاقه‌مند به انجام پروژه‌های صنعتی مشترک با این کشور هستیم. 

استاندار اصفهان با اشاره به همکاری فرهنگی بین اصفهان و زیمباوه بیان کرد: بسیاری از دانش‌های مطرح و برند کشور در اصفهان مستقر است و در این خصوص نیز پذیرای دانشجویان شما هستیم. 

وی اضافه کرد: یکی از مراکز فعال و موفق یونسکو (مرکز آیریس) در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان واقع شده است که ظرفیت دانشی بسیار خوبی دارد، همچنین در این شهرک صنایع دانش پایه کشور مستقر است. 

جمالی‌نژاد ضمن اعلام آمادگی برگزاری برنامه‌های مشترک گفت: برای نشان دادن عزم خود از سفارت کشور زیمباوه دعوت می‌کنیم که در زمینه اقتصادی با اتاق بازرگانی و در زمینه علمی با دانشگاه‌های معتبر اصفهان همکاری داشته باشند، کما اینکه در زمینه علمی علاقه‌مند پذیرش دانشجویان این کشور هستیم. 

وی اضافه کرد: این در حالی است که به دلیل تخصص‌های پزشکی در بسیاری از افراد آمریکایی و اروپایی برای درمان به اصفهان سفر می‌کنند و در زمینه بهداشت و سلامت نیز اصفهان یک مجموعه بی‌نظیر مجهز برای پذیریش توریست سلامت در «شهرک سلامت» دارد. 

استاندار اصفهان با اشاره به وجود ۸۵ شهرک صنعتی بزرگ و صدها ناحیه صنعتی بزرگ آمادگی بازدید تیمی از زیمباوه را دارد. 

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، وی اضافه کرد: پیشنهاد می‌شود بازدیدی از صنایع مادر اصفهان از جمله فولاد مبارکه و نیز ذوب آهن داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha