• دوشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403122718683
  • خبرنگار : 50229

مدیرعامل آبفا اهواز:

افت فشار آب در برخی مناطق اهواز به دلیل مصرف زیاد در خانه‌تکانی‌هاست

افت فشار آب در برخی مناطق اهواز به دلیل مصرف زیاد در خانه‌تکانی‌هاست

ایسنا/خوزستان مدیرعامل آبفا اهواز گفت: یکی از دلایل افت فشار آب در برخی مناطق اهواز مصرف زیاد آب در بحث شست‌وشوها و خانه‌تکانی پایان سال است که از شهروندان تقاضا داریم در مصرف آب رعایت الگوی مصرف را در نظر بگیرند تا همه شهروندان بصورت یکسان از این نعمت بهره‌مند شوند.

سعید دشتی زاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تمام تاسیسات و ایستگاه‌های آبفا اهواز به صورت ۱۰۰ درصد در حال فعالیت و در شرایط پایدار هستند و جای هیچ نگرانی نیست.

وی در خصوص معوقه پرسنل آبفا اهواز نیز گفت: همکاران علی‌رغم همه کمبودها و مشکلات اما نهایت کار و تلاش را جهت خدمت به شهروندان داشته‌اند. در ۶ ماه گذشته علاوه بر پرداخت حقوق ماهیانه، معوقات حقوقی را با پرداخت حقوق در روز دوشنبه از ۵ ماه به دو ماه کاهش دادیم و تمام عیدی و سنوات همه همکاران شاغل در آبفا اهواز، حمیدیه، ‌کارون و باوی نیز پرداخت شد.

دشتی زاده افزود: دلیل معوقات حقوق مربوط به سنوات گذشته است که مربوط به هزینه‌های زیاد تولید وخرید آب، ماشین آلات، دفع فاضلاب و کمک به دفع آب‌های سطحی و مطالبات پیمانکاران از سال‌های گذشته است. سعی بر این است همه این‌ها را در نظر بگیریم و مطالبات حقوق را پرداخت کنیم که همین باعث ایجاد مشکلاتی برای این شرکت شده است. در این زمینه با کمک استاندار و معاونین استاندار، مجتبی یوسفی نماینده اهواز در مجلس و ابراهیم پیرامون، بخشی از این مشکلات با تزریق منابع رفع شد و ان‌شاءالله این روال ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۰۹:۲۶

چرا براش فکری نمی کنید .

avatar
امروز ۱۰:۵۲

آب منطقه هشت منازل مسکونی 254دستگاه همیشه بعداز ظهر قطع میشود لطفاً رسیدگی شود ممنون

avatar
امروز ۱۱:۱۹

با سلام. من این حرفها را قبول ندارم

avatar
امروز ۱۲:۰۹

روستای کوت سید سلطان و سید شریف بخش باوی سالهای سال مشکل آب داریم یه عده دارند یه عده ندارند و به سختی ابگیری میکنیم درصورتی که اب کارون دور روستا حلقه زده تنها روستای که سه طرف ان رودخانه کارون هست و هیچ وقت اب نداشتیم