• دوشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403122718693
  • خبرنگار : 50549

آمادگی ۲۰۰ اقامتگاه بوم‌گردی در خراسان رضوی برای میزبانی از مسافران نوروزی

آمادگی ۲۰۰ اقامتگاه بوم‌گردی در خراسان رضوی برای میزبانی از مسافران نوروزی
عکس تزئینی است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی خراسان رضوی با اشاره به روند کاهشی اشغال اقامتگاه‌های بوم‌گردی از آمادگی ۲۰۰ اقامتگاه بوم‌گردی برای میزبانی از مسافران نوروزی خبر داد.

محمدحسن حسین‌پور در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آمادگی اقامتگاه‌های بوم‌گردی برای ایام نوروز اظهار کرد: در حال حاضر ۲۰۰ واحد بوم‌گردی آماده ارائه خدمات اسکان به مسافران در ایام نوروز ۱۴۰۴ هستند.

وی اضافه کرد: افرادی هستند که طی ماه مبارک رمضان و ایام نوروز به خراسان رضوی و مشهد سفر می‌کنند و ما قادر به پوشش مجموعاً ۹۰۰۰نفر شب اقامت در تمام بوم‌گردی‌های استان هستیم.

رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی خراسان رضوی با اشاره به اینکه از مجموع ۲۰۰ اقامتگاه در سطح استان ۹ واحد در مشهد قرار دارد، گفت: ظرفیت تقریبی واحدهای اقامتی بوم‌گردی در مشهد نزدیک به ۷۰۰ نفر است.

حسین‌پور در خصوص وضعیت اشغال اقامتگاه‌های بوم‌گردی بیان کرد: آمار ضریب اشغال اقامتگاه‌های بوم‌گردی متاسفانه از ابتدای سال به ویژه ۶ ماهه دوم  متأسفانه بسیار پایین بوده و باید گفت که این آمار به کمتر از ۵ درصد رسیده است.

رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی خراسان رضوی افزود: این وضعیت تحت تأثیر توان اقتصادی مردم و همچنین هم‌زمانی ماه مبارک رمضان و ایام شهادت با نوروز قرار دارد. پیش‌بینی‌ها به طور کلی نامساعد بوده و از ابتدای سال تاکنون استقبال مناسبی مشاهده نشده است.

وی عنوان کرد: درصد اشغال در ۶ ماه اول سال در وضعیت بهتری بود و ضریب اشغال نزدیک به ۳۰ درصد بود، اما از مهرماه به بعد روند کاهشی ادامه‌دار بوده و اکنون در بدترین وضعیت خود هستیم. امیدواریم نیمه دوم تعطیلات نوروز شرایط بهبود یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha