• سه‌شنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۳:۳۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد مطلب: 1405022916855

سناتورهای دموکرات آمریکا: جنگ ترامپ علیه ایران قیمت‌ها را برای مردم آمریکا افزایش داده است

سناتورهای دموکرات آمریکا: جنگ ترامپ علیه ایران قیمت‌ها را برای مردم آمریکا افزایش داده است

۲ سناتور دموکرات آمریکایی با انتقاد از جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، «دونالد ترامپ» را مسئول افزایش قیمت سوخت و هزینه‌های زندگی در آمریکا دانستند و این جنگ را جنگی انتخابی و پرهزینه توصیف کردند.

به گزارش ایسنا، «کریس مورفی» قانونگذار حزب دموکرات آمریکا با انتقاد از جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، گفت قیمت انرژی و کالاها در آمریکا به دلیل این جنگ افزایش یافته است.
مورفی در ویدئویی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، گفت قیمت بنزین در ایالت کنتیکت که او نمایندگی آن را برعهده دارد، به نزدیک ۵ دلار برای هر گالن رسیده و قیمت گازوئیل نیز تقریبا به ۶ دلار نزدیک شده است.
او گفت: «تنها دلیل این‌که قیمت‌ها تا این حد بالا رفته، جنگ انتخابی دونالد ترامپ است؛ جنگی فاجعه‌بار که نه ما را امن‌تر کرده و نه سودی برای مردم دارد، بلکه فقط قیمت همه چیز را افزایش داده است.»
این قانونگذار دموکرات همچنین تاکید کرد ترامپ و حزب جمهوری‌خواه پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا با فشار سیاسی فزاینده‌ای روبه‌رو هستند؛ چرا که نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد اکثریت آمریکایی‌ها مخالف جنگ با ایران هستند.
همچنین «مارک کلی» سناتور دموکرات آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت مردم آمریکا اکنون برای «تقریبا همه چیز» هزینه بیشتری پرداخت می‌کنند، زیرا جنگ ترامپ با ایران باعث افزایش قیمت‌ها شده است.
او افزود: «حالا ترامپ می‌خواهد پس از آن‌که گفته بود مردم حتی یک سنت هم پرداخت نخواهند کرد، هزینه سالن مجلل چند میلیارد دلاری خود را از مالیات‌دهندگان بگیرد.»
کلی تاکید کرد: «خانواده‌های آمریکایی تحت فشار هستند، در حالی که ترامپ پول آن‌ها را صرف پروژه‌های نمایشی و شخصی می‌کند.»
انتهای پیام