• چهارشنبه / ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۷:۰۲
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1403122920406
  • خبرنگار : 71290

استفاده وزارت دفاع چین از ویدئو سفارت ایران درخصوص مانور کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵

استفاده وزارت دفاع چین از ویدئو سفارت ایران درخصوص مانور کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵

وزارت دفاع چین در تماس با سفارت کشورمان در پکن خواستار دریافت ویدئو مربوط به رزمایش امنیت کمربند دریایی ۲۰۲۵ شد و سپس آن را در وب سایت خود مورد استفاده قرار داد.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن، وزارت دفاع چین در تماس با سفارت کشورمان خواستار استفاده از  ویدئو نمایندگی در اکانت Douyin (نسخه تیک تاک ویژه سرزمین اصلی چین) در ارتباط با رزمایش امنیت کمربند دریایی ۲۰۲۵ شد و پس از دریافت، آن را در وبسایت‌های خود بارگذاری کرد.

‏حساب سفارت ایران در Douyin با میلیاردها بازدید مستند طی سالیان گذشته، به منبعی موثق برای رسانه‌ها، وزارتخانه‌ها و اقشار مختلف مردمی چین درخصوص موضوعات گوناگون بدل شده و عملاً تبدیل به یک رسانه معتبر بین‌المللی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha