• پنجشنبه / ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۷:۵۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1403123020546
  • خبرنگار : 90111

شوک به کورتوا بعد از بازگشت به تیم ملی بلژیک

شوک به کورتوا بعد از بازگشت به تیم ملی بلژیک

طبق اعلام سرمربی جدید تیم ملی فوتبال بلژیک تییو کورتوا باوجود بازگشت به تیم ملی فوتبال بلژیک بازوبند کاپیتانی را بر بازو نخواهد بست.

به گزارش ایسنا ، تیبو کورتوا دروازه‌بان باشگاه رئال مادرید پس از یک دوره غیبت طولانی، به تیم ملی بلژیک بازگشت.

این اتفاق پس از جدا شدن دومینیکو تدسکو، مربی پیشین و انتصاب رودی گارسیا مربی فرانسوی جدید، رخ داد.

کورتوا در ماه‌های اخیر از پیوستن به تیم ملی بلژیک خودداری کرده بود، زیرا به دلیل اختلافات شدید با تدسکو احساس بی‌احترامی می‌کرد و این مسئله باعث شده بود تا در طول دوران مربیگری تدسکو از تیم ملی دوری کند.

به گزارش روزنامه «الموندو دیپورتیو»، بازگشت کورتوا بعد از بازگشت به تیم ملی بلژیک با یک شوک مواجه شد زیرا او با تصمیم رودی گارسیا مربی جدید، بازوبند کاپیتانی را بر بازو نخواهد بست.

به جای کورتوا، گارسیا تصمیم گرفته است بازوبند کاپیتانی را به روملو لوکاکو در اردوی ماه مارس بدهد. البته طبق اعلام گارسیا این امکان وجود دارد که‌ کورتوا بازوبند کاپیتانی را پس بگیرد. ‌

صرف نظر از بازوبند کاپیتانی، بازگشت کورتوا به تیم ملی یک گام مثبت برای او به حساب می‌آید خصوصاً اینکه او آمادگی خود را برای تعهد به نمایندگی برای کشورش اعلام کرده است.

کورتوا در اظهارات خود به رسانه‌ها تأیید کرده است که در دوره گذشته در شرایط روانی سختی قرار داشته که بر روابطش با تیم ملی تأثیر گذاشته است. او اشاره کرده است که با مربی پیشین، تدسکو  اختلاف داشته و این امر باعث افزایش تنش‌ها و در نهایت تصمیم او برای عدم پیوستن به تیم ملی شده است.

کورتوا با هدف رفع اختلافات، پس از بازگشت به تیم ملی با هم‌تیمی‌هایش صحبت کرده و دیدگاه‌های خود را توضیح داده است.

تیم ملی بلژیک در حال آماده‌سازی برای دو مسابقه سخت برابر تیم ملی اوکراین در رقابت‌های لیگ ملت‌های اروپا است. مسابقه اول در ۲۰ مارس و مسابقه دوم در ۲۳ مارس برگزار می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha