مهرداد شریفی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: اجرای طرح سلامت نوروزی و رمضان امسال از ۱۱ اسفندماه با بیش از ۵۰۰ نفر از مهندسان بهداشت محیط استان خوزستان آغاز شده است و تا ۱۵ فروردینماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در این طرح، همه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس از جمله رستورانها، خوراک سراها، کارگاههای شیرینیپزی و اماکن عمومی از جمله مجتمعهای خدمات رفاهی بین راهی، مساجد، حسینیهها، پارکها، اماکن اقامتی مسافران نوروزی توسط مهندسان سلامت محیط، بازرسی بهداشتی میشوند.
شریفی با اشاره به تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در بسیج سلامت نوروزی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون ۴۳ هزار و ۴۲۷ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شده است.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: در اجرای این طرح با هرگونه تخلف در حوزه بهداشت مواد غذایی به شدت برخورد میشود.
انتهای پیام
نظرات