صاحبگل صالحی امروز شنبه ۲ فروردین در جمع مردم سراوان با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ تحت عنوان سرمایهگذاری در تولید، افزود: از وظایف مهم مجموعه دولت در این زمینه بسترسازی اشتغال و سرمایهگذاری بوده، لذا سرمایهگذاری خرد و کلان مردم در امر تولید مورد مطالبه و درخواست است.
فرماندار شهرستان سراوان با بیان اینکه آنچه در شرایط فعلی مهم و حیاتی و بلکه فرصتی تاریخی در استان است؛ اعتماد حاکمیت و دولت وفاق ملی دکتر پزشکیان به بومیان و اهل سنت بوده، اظهار کرد: امیدواریم که با همدلی و هم افزایی بیش از پیش، شاهد مرتفع شدن مشکلات و به تبع آن توسعه پایدار و متوازن استان و شهرستان باشیم.
وی با اشاره به امنیت پایدار در منطقه و نقش مهم و اجتنابناپذیر مردم در تولید امنیت؛ مشارکت تمامی ساکنین در تأمین امنیت پایدار را مورد تأکید قرار داد.
انتهای پیام
نظرات