• یکشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404010301118
  • خبرنگار : 50377

معاون وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد

فعالیت مضاعف نیروهای امدادی استان مازندران جهت کاهش تصادفات

فعالیت مضاعف نیروهای امدادی استان مازندران جهت کاهش تصادفات

ایسنا/مازندران معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جایگاه ویژه استان مازندران به عنوان یکی از مقاصد اصلی گردشگری کشور، گفت: این استان یکی از محبوب‌ترین مقاصد مسافرتی در ایام نوروز است و هر ساله مسافران زیادی از سراسر کشور و حتی کشورهای دیگر برای استفاده از زیبایی‌های طبیعی و مواهب الهی به این منطقه سفر می‌کنند.

«سعید رسولی» سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی یکشنبه ۳ فروردین در سفر به مازندران در جلسه ستاد مدیریت بحران استان در استانداری شرکت کرد و با اشاره به اهمیت ایمنی راه‌ها و صیانت از جان مسافران، اظهار کرد: از استاندار مازندران که از مدیران اجرایی عمل‌گرا و حساس نسبت به مسائل مردم هستند، قدردانی می‌کنم چرا که حضور و پیگیری‌های ایشان در حوزه ایمنی جاده‌ها و رسیدگی به وضعیت مسافران، نشان‌دهنده تعهد بالای ایشان به حفظ جان مردم است.

رسولی با اشاره به بازدیدهای میدانی خود و بررسی شرایط جاده‌ای استان، افزود: از روز گذشته که وارد مازندران شدم، مسیرها را بررسی و شاهد تلاش بی‌وقفه نیروهای خدوم بودم آنانی که در شرایط سخت و زیر باران شدید با صبر و حوصله مشغول راهنمایی مردم بودند و این روحیه همکاری و خدمت‌رسانی، جای قدردانی دارد.

وی ادامه داد: همکاران ما در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، شانه‌به‌شانه نیروهای امدادی در نقاط مختلف مسیرها مستقر هستند و با مهربانی و دلسوزی راهنمایی‌های لازم را به مسافران ارائه می‌دهند.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه نیروهای هلال‌احمر با ابتکار و خلاقیت، طرح‌های ویژه‌ای برای کمک به مسافران اجرا کرده‌اند، تصریح کرد:  در برخی از این ایستگاه‌ها که برای استراحت مسافران در نظر گرفته شده، حضور یافتیم و از نزدیک شاهد شور و نشاط نیروهای خدوم و مردم بودیم.

وی به نقش اورژانس در تأمین امنیت و آرامش مسافران اشاره کرد و گفت: حضور نیروهای اورژانس در محورهای مواصلاتی بسیار دلگرم‌کننده است آن‌ها نه‌تنها در مواقع بحرانی به یاری حادثه‌دیدگان می‌شتابند، بلکه با حضور مستمر خود، احساس امنیت و آرامش را برای مردم فراهم می‌کنند.

رسولی با بیان اینکه روزهای اوج سفرهای نوروزی همچنان در پیش است، بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تأکید کرد.

 وی گفت: امسال، همکاران ما در سازمان راهداری شعار «شش دانگ برانیم» و «نه به تصادف» را مطرح کرده‌اند که بیانگر اهمیت ایمنی در رانندگی است.

این مسئول ادامه داد: از تمامی مسافران درخواست داریم که با رعایت سرعت مطمئنه و توجه به قوانین، از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کنند و ما نیز تلاش می‌کنیم تا با بهبود شرایط راه‌ها، کمترین میزان تصادفات را در نوروز امسال شاهد باشیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: علی‌رغم افزایش حجم سفرها، مسئولین و مردم مازندران با روی گشاده از مسافران استقبال می‌کنند که جای قدردانی دارد.

رسولی در ادامه به تعامل وزارت راه و شهرسازی با مسئولان استانی اشاره کرد و گفت: به عنوان یک خدمتگزار در وزارت راه و شهرسازی و سازمان بنادر و دریانوردی، در کنار مسئولان مازندرانی هستم و تمامی امکاناتی که در اختیار داریم را برای بهبود شرایط سفرها به کار می‌گیریم.

وی بیان کرد: در همین راستا، از معاون وزیر و مدیرعامل شرکت حمل‌ونقل، درخواست کرده‌ایم که در تاریخ ششم فروردین به استان مازندران سفر و مسائل مرتبط با حمل‌ونقل را از نزدیک بررسی کنند.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، از فرمانداران استان، از زحمات تمامی مسئولین، نیروهای امدادی و دست‌اندرکاران حوزه حمل‌ونقل قدردانی و ابراز امیدواری کرد: با همکاری و همدلی تمامی بخش‌ها، شرایطی ایمن و مطلوب برای سفرهای نوروزی فراهم شود.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی و سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی در پایان به همراه استاندار مازندران و برخی از مدیران از مرکز مانیتورینگ اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران بازید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha