• دوشنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404010401470
  • خبرنگار : 71038

عراقچی: راه برای انجام مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا باز است

عراقچی: راه برای انجام مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا باز است

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: تحت فشار حداکثری و تهدیداتی که هر روز انجام می‌شود ما وارد مذاکره مستقیم با آمریکا نمی‌شویم و این سیاست روشن ما است.

به گزارش ایسنا، «سید عباس عراقچی» در حاشیه حضور  در جلسه ستاد نوروزی جمعیت هلال احمر در جمع خبرنگاران در پاسخ پرسشی در ارتباط با موضوع مذاکره با آمریکا گفت: ما تحت فشار حداکثری و تهدیداتی که هر روز انجام می‌شود وارد مذاکره مستقیم با آمریکا نمی‌شویم و این سیاست روشن ما است، تا زمانی که تحولی در رویکرد طرف مقابل نسبت به ایران و مردم ایران ایجاد نشود.

وی ادامه داد: با اتهاماتی که هر روز از سوی آمریکایی‌ها علیه ایران زده می‌شود، سیاست‌هایی که هر روز اعلام می‌شود، با درخواست‌های غیر معقول و غیرقابل پذیرشی که هر روز گفته و درخواست می‌شود ما وارد هیچ مذاکره مستقیمی با طرف‌های آمریکایی نخواهیم داشت، البته راه برای مذاکرات غیر مستقیم باز است و ما از کانال‌های مختلف امکان آن را داریم.
 
عراقچی تاکید کرد: هدف و ماموریت ما تحقق منافع و امنیت ملی کشور و مردم ایران است و در این راستا هیچ فرصتی را از دست نمی‌دهیم.

وزیر امور خارجه همچنین در ارتباط با اقدامات وزارت خارجه برای تحقق شعار سال‌ که ازسوی مقام معظم رهبری با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری شده است، گفت: همه باید برای تحقق عملی این شعار حرکت و تلاش کنیم.  ما در معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه بر روی جذب سرمایه‌گذاری خارجی و همچنین جذب سرمایه‌های ایرانیان مقیم خارج از کشور برای سرمایه‌گذاری در امر تولید متمرکز هستیم.

وی افزود: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند سرمایه‌گذاری برای تولید منحصر در سرمایه‌گذاری خارجی نیست، هم فرصت‌های داخلی و هم سرمایه ایرانی‌های خارج از کشور باید کمک کننده رونق تولید شوند.

عراقچی تاکید کرد: امیدواریم دولت در تسهیل قوانینی که مربوط به ایرانی‌های خارج از کشور از جمله رفت و آمد و انتقال سرمایه آنها است، کمک کننده باشد و قوانین در این ارتباط ساده‌تر و و روانتر شود و زمینه برای حضور بیشتر ایرانیان خارج از کشور در داخل کشور فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۶:۰۲

چرا غیر مستقیم ؟ چرا مستقیم با آمریکاییها حرف نمیزنید ؟

avatar
دیروز ۱۷:۳۵

مذاکرات غیر مستقیم همان انجام نگیرد خیلی بهتر است.