• دوشنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۲:۵۴
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404010401677
  • خبرنگار : 71012

«پایتخت» همچنان در هجوم تبلیغات

«پایتخت» همچنان در هجوم تبلیغات

سریال «پایتخت ۷ » در حالی پخش اولین قسمت خود را دوشنبه ـ چهارم فروردین ماه ـ آغاز کرد که حجم بالای تبلیغات در این سریال، قابل توجه است.

به گزارش ایسنا، حجم بالای تبلیغات، پیش از این هم مخاطبان را در پخش فصل‌های گذشته خصوصا در «پایتخت ۶» آزار داده و حتی مورد انتقاد برخی سازندگان از جمله نویسنده قرار گرفته بود.

این در حالی است که در قسمت اول این سریال برای نوروز ۱۴۰۴، علاوه بر باکس آگهی‌های بازرگانی که آن‌هم مدت زمان قابل توجهی است، بخشی از تبلیغات در «پایتخت ۷»، با همکاری خود بازیگران و درون صحنه‌های سریال انجام و بیشتر اقلام خوراکی از جمله نوشیدنی‌های میوه‌ای، شیر، برنج و ... را شامل می شود.

همچنین پیش از آغاز تیتراژ، تبلیغی پخش شد که در قالب آیتمی نمایشی از خود بازیگران پایتخت برای ساخت صحنه‌های آن استفاده کرده بودند.

معاون سیما به تازگی در نشست خبری برنامه های رمضان و نوروز ۱۴۰۴، با پرسشی درباره تبلیغاتی که از شبکه‌های سیما پخش می‌شود، مواجه شد که اظهار کرده بود: سازمان صدا و سیما بخشی از بودجه را از این طریق تامین می‌کند که نه برای ما مطلوب است و نه برای مخاطب اما بخشی از حیات مجموعه به آگهی‌های بازرگانی وابسته است.

برمهانی با یادآوری اینکه تبلیغات زیرمجموعه معاونت سیما نیست در عین حال تاکید کرده بود که «از محتوای آگهی‌ها صرف نظر نمی‌کنیم و با اینکه آگهی‌های بازرگانی ذیل مجموعه معاونت سیما نیست اما می‌دانم زحماتی در بخش بازرگانی در حال انجام است؛ به عنوان مثال مضمون آگهی بازرگانی رصد می‌شود و حتی در صورت رعایت برخی موضوعات، تخفیفاتی هم اعمال می‌شود. تا جایی که بتوانیم بین نیاز خودمان ‌و سبک زندگی مطلوب در آگهی بازرگانی موازنه برقرار می‌کنیم.»

قسمت نخست سریال پایتخت ۷ ، دوشنبه چهارم فروردین ماه حدود ساعت ۲۲ پخش شد و در این قسمت بازیگرانی چون محسن تنابنده، ریما رامین فر، احمد مهران فر، نسرین نصرتی و هومن حاجی عبداللهی مشاهده شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۰۰:۱۱

ازوقتی که نویسنده اصلی به رحمت خدارفت،دیگه پایتخت به دردنمیخوره.قسمت اول اصلاچنگی به دل نمیزد.

avatar
دیروز ۰۰:۲۵

سلام، از همه چی ایراد میگیرید،خیلی هم خوبه

avatar
دیروز ۰۰:۲۶

قسمت اول فوق العاده بود

avatar
دیروز ۰۲:۲۳

بالاخره باید پولش و در بیاره ؟هزینه شو شماها میدید؟اینجا که خوبه در خارج از کشور هر ۵ دقیقه ده دقیقه اش تبلیغاته...

avatar
دیروز ۰۴:۴۳

متاسفانه هر فیلمی که یک کم مخاطب داره نصفش تبلیغاته. بهتره تبلیغات پخش کنید بین تبلیغات فیلم پخش کنید ...

avatar
دیروز ۰۴:۴۳

این اصلا فیلم نیست .تبلیعاته در قالب فیلم . وقتی چیزی نمیشه یعنی نمیشه دیگه .چ اصراری دارید

avatar
دیروز ۰۴:۵۱

فصل 7 مثل فصل های قبلی خوب نبود اما باید دید تو قسمت های دیگه چی میشه

avatar
دیروز ۰۹:۳۲

سریال بی محتوی و بی هدف . فقط به درد مشغولیات و وقت گذرانی میخورد آنهم مختص افراد درجه سه جامعه که شکل فرهنگ و خانه و زندگی آنان اینچنین است . در قسمت اول سریال هیچ نکته مهم و قابل توجهی وجود نداشت .

avatar
دیروز ۰۹:۴۹

20 میلیارد پول دادن به تنابنده که بیاد چشاشو لوچ کنه واقعا با 20 میلیارد حداقل 40تا شغل میشه ایجاد کرد

avatar
دیروز ۱۰:۱۵

قسمت اولش سکانسای پخش و پلا و بی ربط زیاد داشت

avatar
دیروز ۱۰:۲۳

این همه هزینه برای این سریال

avatar
دیروز ۱۱:۴۸

مزخرف بود، تنها بازیگری که خوب نقششو بازی کرد گراز بود.بقیه ام لهجشونو یادشون رفته بود،جذابیتی نداش قسمت اول درکل.

avatar
دیروز ۱۲:۰۰

واقعا نمیدونم چی میخواید دیگه از یه سریال خوب،حالا اگر همینو خدابیامرز آقای الوند نوشته بود میگفتید فوق العاده.

avatar
دیروز ۱۲:۲۳

چند سال پیش سریال طنز پخش میشد مثل خشایار مصتوفی الان هم این سریاله مثلا.مثل پراید هی نسخه بعدی داره.گاد اف وار هم تا شماره ۵داشت

avatar
دیروز ۱۳:۲۲

صرف خنداندن به قیمت لودگی و بدآموزی ارزشی ندارد. کاش کمی هم محتواش رو نقد کنید.

avatar
دیروز ۱۳:۳۰

بدون بابا پنجعلی لذت ندارم پایتخت

avatar
دیروز ۱۳:۳۱

هنوز قسمت اول بود نمیشه قضاوت کرد اما ایکاش بهروز بهبود بودن

avatar
دیروز ۱۴:۱۱

هر کسی نظری داره ، ولی وقتی نظرات و خوندم ... واقعا شما از یک قسمت چه توقعی دارید؟ توقع دارید تو یک قسمت بیان اندازه ی ۶ فصل بازی کنند؟ اتفاقا به نظر من به عنوان یک قسمت خیلی هم عالی بود اگر سریال ودوست نداریدجای تلف کردن وقتتون و توهین فیلم ونبینید.

avatar
دیروز ۱۵:۱۱

مزخرف بود ،شروع داستان ،روانشناس وچهره تکیده هماوبچه گرفتن از بهزیستی اون غول برره به جای کاراکتر بهروز که نقش فروشی به اوج ابتذال این سریال کمک کرده است

avatar
دیروز ۱۵:۳۳

سلام فقط تمسخر در آن دیده میشه. هیچ خروجی و بار علمی و معنوی یا ارشادی ندارد.برای درآمدزایی و بدست آوردن پول که نباید چنین فیلمی از صدا و سیما پخش بشه.