• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 1404010602537
  • خبرنگار : 71613

امیر خوش‌خبر:بدنساز ایتالیایی به تیم ملی والیبال اضافه می‌شود

امیر خوش‌خبر:بدنساز ایتالیایی به تیم ملی والیبال اضافه می‌شود

سرپرست تیم ملی والیبال ایران گفت: کادر فنی و بازیکنان زیر نظر مستقیم پیاتزا کار خودشان را انجام می‌دهند و تمام برنامه‌های تمرینی و بدنسازی از سوی پیاتزا و دستیارش (توتولو) داده شده است.

به گزارش ایسنا، نخستین تمرین تیم ملی والیبال ایران ساعت ۱۱ امروز (چهارشنبه، ششم فروردین) در سالن فدراسیون والیبال برگزار شد.

قبل از شروع این جلسه تمرین، کادر فنی ایرانی تیم ملی والیبال نشستی برای تشریح برنامه‌های تمرینی داشت و سرپرست تیم ملی والیبال درباره مباحث مطرح شده در این جلسه گفت: همانگونه که وعده داده بودیم تمرینات تیم ملی والیبال ایران برای حضور شایسته در لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ از امروز (چهارشنبه ششم فروردین) به صورت رسمی و با حضور ۱۵ بازیکن آغاز شد.

امیر خوش‌خبر تصریح کرد: قبل از شروع تمرین یک جلسه هماهنگی با کادر فنی داشتیم و کارهایی که باید در طول تمرینات انجام شود را تشریح کردیم. اعضای کادر فنی نسبت به درخواست‌های سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال توجیه شدند و محمدرضا تندروان مسئولیت تمرینات را برعهده دارند و کارشان را با همکاری سایر اعضای فنی انجام خواهند داد.

سرپرست تیم ملی والیبال تاکید کرد: کادر فنی و بازیکنان زیر نظر مستقیم پیاتزا کار خودشان را انجام می‌دهند و تمام برنامه‌های تمرینی و بدنسازی از سوی پیاتزا و دستیارش (توتولو) به تندروان داده می‌شود و این روند تا روزی که سرمربی تیم ملی در تهران حضور یابد، ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: به مرور دیگر ملی‌پوشان دعوتی به اردو شامل لژیونرها و بازیکنان چهار تیم مرحله نیمه نهایی لیگ برتر مردان نیز پس از پایان کارشان به اردو ملحق خواهند شد و وقتی تعداد بازیکنان حاضر در اردو بیشتر شد، تمرینات در دو تیم الف و ب ادامه خواهد یافت و هر دو تیم زیر نظر پیاتزا کارشان را ادامه خواهند داد.

خوش‌خبر درباره شکل تمرینات و زمان برگزاری گفت: تمرینات بدنسازی و توپی به صورت سه گام است، یعنی سه جلسه تمرین یک جلسه استراحت، دوباره سه جلسه تمرین و یک جلسه استراحت و در مرحله سوم سه جلسه تمرین و دو جلسه استراحت خواهد بود که تمرینات صبح‌ها از ساعت ۱۱ و عصرها از ساعت ۱۷ شروع می شود.

وی گفت: احتمال دارد در روزهای آینده و با توجه به نوع کاری که سرمربی تیم ملی طراحی کرده است، یکی یا دو نفر به کادر فنی اضافه شوند، البته اگر نفر کم داشته باشیم.

سرپرست تیم ملی والیبال ایران از اضافه شدن یک مربی بدنساز ایتالیایی به کادر فنی تیم ملی خبر داد و گفت: جووانی روسی مربی بدنساز ایتالیایی است که با نظر آقای پیاتزا و موافقت رئیس فدراسیون والیبال به کادر فنی تیم ملی اضافه شد و تا زمان حضور وی، تمرینات بدنسازی ازسوی توحید اصغری به عنوان بدنساز با برنامه این مربی ایتالیایی پیگیری می‌شود.

مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های مردان سال ۲۰۲۵ با حضور ۱۸ تیم ایران، ایتالیا، آرژانتین، صربستان، کوبا، ژاپن، برزیل، ترکیه، بلغارستان، هلند، آلمان، فرانسه، آمریکا، کانادا، لهستان، اسلوونی، اوکراین و چین از ۲۱ خرداد تا ۲۹ تیر با برگزاری ۱۰۲ دیدار پیگیری می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha